Flere aktuelt saker

Hold hjulene i gang

Dette er en situasjon som berører oss alle. Vi ønsker å løfte blikket fremover, sammen med våre kunder.

Les mer
Full fart på Eiendom

Vi lanserer 6 eiendomsprosjekter nå i løpet av høsten. Dette stadfester at vi er et byrå å regne med for selskaper som jobber med eiendomsutvikling.

Les mer
NXT/A2N besøker Silicon Docs!

Årets tur gikk til Dublin. Det ble tid til masse faglig påfyll hos både Facebook og Google, men også påfyll av Guiness på de utallige irske pubene som Dublin har å by på.

Les mer
Hva betyr GDPR for bedrifter i SMB-markedet?

Den 26. mai får vi nye, strengere regler for personvern i hele EU/EØS. Heldigvis har vi i Norge tatt personvern alvorlig fra før, så omstillingen blir ikke like stor for oss. Det er likevel mye å sette seg inn i, og rutiner må dokumenteres og komme på plass. De som ikke følger de nye reglene, risikerer strenge bøter. Her kan du lese hva GDPR innebærer for din bedrift.

Les mer
Programmatisk annonsering

Hva fungerer best av Programmatisk eller Google Display? Vi gir deg en enkel forklaring på Programmatisk annonsering og muligheter med annonsekjøp i sanntid.

Les mer
Årets julegave går til Fattighuset

Hvert år gir NXT/A2N på vegne av sine kunder en pengegave til et veldedig formål. Julen er en tid veldig mange gleder seg til, dessverre er det slik at veldig mange også gruer seg.

Les mer
TURJENTER I HUNDRE!

#turjenter delt over 100.000 ganger. Resultatene til turjenter.no er over all forventning. Vant prisen «Årets Markedsførere».

Les mer
Mobilannonsering

Mobilannonsering gir mange muligheter for å målrette annonseringen til å være mer relevant til hva folk søker etter. Les våre tips på hvordan du, kan treffe riktig målgruppe via mobilen!

Les mer
Solid vekst hos Digitalbyrået A2N

Vi takker for et spennende og godt 2015! Vi satte et hårete mål om å nå 20 millioner i omsetning. Det var en frisk målsetning, med tanke på at 2014 endte på 14 millioner.

Les mer
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader