Årets julegave går til SOS-Barnebyer

Juledugnad med pepperkakebaking hos NXT/A2N

Julen er til for å glede og hjelpe andre. Tradisjonen tro har de ansatte i NXT/A2N arrangert juledugnad for å støtte opp om arbeidet som gjøres av SOS-Barnebyer.

En mørk desember dag for en knapp uke siden ble det arrangert pekkerkakeverksted på kontoret. Disse pepperkakene skal vi levere ut til våre kunder sammen med et ønske om en god jul, og et budskap om at årets julegave går til SOS-Barnebyer. Dette har vært en tradisjon hos NXT/A2N i mange år, noe både vi og kundene våre er stolte av.

SOS-Barnebyer er en organisasjon som jobber for at barn skal få et hjem og en familie å vokse opp med. Deres arbeid strekker seg til alle verdens kriker og kroker, de er der hvor barn trenger hjelp. Inspirert av deres arbeid ønsket vi også å lage en video hvor alle ansatte skulle fortelle om den julegaven de husket best fra sin barndom. Vi fikk alle en liten aha opplevelse og ting ble satt veldig i perspektiv når vi skjønner hvor godt vi hadde det i forhold til veldig mange barn der ute. Derfor føles det veldig godt å kunne gi årets julegave til det fantastiske arbeidet SOS-Barnebyer gjør for å oppfylle ønsket til så mange barn der ute.

God jul og godt nytt år fra alle oss!
Bilder
Bilder
Bilder 2
Bilder 2
<< Forrige         41 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader