Digital Designer til Digitalbyrået A2N ASStillingstittel: Designer
Frist: Snarlig
Varighet: Fast


Digitalbyrået A2N er Gasellebedrift 2017 og har i mer enn 10 år på rad hatt AAA-ratning fra kreditvurderingsbyrået Dun & Bradstreet (best mulige). Vår reise fortsetter videre, vil du være med på laget?

Brenner du for web- og digitaldesign og gode brukeropplevelser (UI/UX)? I NXT/A2N blir du del av et sterkt kreativt fagmiljø som skaper resultater!

Som designer i A2N vil du være en viktig bidragsyter i byråets digitale leveranser.
Våre leveranser omfatter alt fra store websider, digitale kampanjer, landingssider og kreative prosesser i større reklameprosjekter. Som designer vil du jobbe med prosjektledere/rådgivere, utviklere, performance specialister, kunder og andre i teamet.

Er du en ung, leken, energisk og lovende designer med noen års erfaring fra byråverden, som ønsker å ta steget opp for å være med å videreutvikle og definere vår digitale designsatsning? Da vil vi gjerne ta en prat med deg.

Hvem er vi?

NXT/A2N reklame- og digitalbyrå består av de to byråene Digitalbyrået A2N AS og NXT Oslo Reklamebyrå AS. I tillegg har vi opprettet to datterselskaper innen event og film. Good Feeling Eventbyrå og Good Afternoon Production. Dette er to byråer i oppsving. Vi omsetter samlet for ca 60 mill i 2017. Vi er et resultatorientert miljø, som for tiden opplever en spennende vekst, særlig innen digitale og sosiale medier. Vi leverer design, nettsider, kreative konsepter og innhold i alle kanaler, og har en stabil og spennende kundeportefølje. 

Vi mener at all markedsføring skal være relevant og engasjerende. Det viktigste er hvem du snakker med, når og hvordan du gjør det, - ikke hvilken mediekanal du bruker. Uansett kanal, så bygger en vellykket kampanje på nøkkelinnsikt om kunde og produkt, og en målrettet kommunikasjon basert på denne innsikten. 

Vi har kontorer sentralt i Oslo og huser 30 dyktige og dedikerte medarbeidere. I tillegg har vi 14 webutviklere i India. Gjennom vårt internasjonale byrånettverk IDN med byråer i over 30 land utvides vår innsikt og idéer. Vil du jobbe i et uformelt og sterkt fagmiljø hvor vi brenner for å skape resultater for våre kunder, så har du funnet oss. Vi har et helt unikt samhold og godt arbeidsmiljø. Vi reiser til en storby sammen på langweekend hvert år og har mange sosiale happenings gjennom året, både i regi av selskapet og på initiativ fra de ansatte. Vi stiller selvsagt lag på Holmenkollstafetten, så stor pluss om du løper deg inn på laget her :). 

Hvem er du?

 • Du har utdannelse innenfor web- og digitaldesign (Bachelor eller tilsvarende)
 • Du har lidenskap for gode brukeropplevelser (UI/UX) som skaper resultater
 • Du behersker Adobe til fingerspissene. Kunnskap i Sketch er en fordel
 • Du er kreativ, engasjert, faglig sulten og kan jobbe like godt selvstendig som i team
 • Du har kjennskap til HTML/CSS og er bevisst på kravene til universell utforming
 • Du er vant til å arbeide med kunder, ha deadlines og kommuniserer godt
 • Du har helst 2 års erfaring fra byråbransjen, eller mer

 

Vi tilbyr

 • Spennende prosjekter for kjente merkevarer
 • Mulighet til å jobbe med ulike prosjekter og nye utfordringer hver dag
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Et sterkt fagmiljø og meget hyggelige kollegaer
 • Konkurransedyktige betingelserSentrale lokaler rett ved Christiania Torg/Stortinget T


Noen av kundene vi jobber med: 

A`laise, ASKO, AF Gruppen, Bank Norwegian, Bærum VVS, Backer Skeie, Cramo, DNB Eiendom, EFI, Egmont Publishing, Fritzøe Eiendom, Hedalm Anebyhus, Helsport, Hurtigruta Carglass, IDEX, Idun, Kjells Markiser, Nets, Nettvett, NCC, Norsk Friluftsliv, Postnord, Samlerhuset, SOS-Barnebyer, Stratema, Sykepleien, Tv2, Teller, Unicef, Vålerenga, VG, Waba, Ullevaal Arena.


Søknad, CV og gjerne portfolio sendes til jobb@a2n.no
Søknadsfrist: Snarlig
Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med:
Nina Marie Eriksson / nina@a2n.no / 47 63 85 80
Greger Flak / greger@a2n.no / 92 84 52 80
<< Forrige         35 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader