Digitalbyrået ruster opp for vekst

NXT/A2N ansetter tre nye digitale hoder til digitalbyrået. Alle tre går inn i spesialistroller innen performance marketing og web-performance. Vi ser en bransje i vekst med et stort potensial, og skal vi henge med er det avgjørende å tenke offensivt. For at vi skal kunne gi våre kunder de beste rådene til enhver tid, er det viktig med utvikling både på mannskap og tekniske løsninger. Flere dyktige mennesker gir gruppen mye inspirasjon og mulighet til å lære av hverandre, samtidig som det pusher oss fremover. Skal vi fortsette å være en av få prefererte Google- og Facebookbyråer, kan vi ikke hvile på laurbærene. Vi har funnet tre personer som utfyller hverandre veldig bra.

Nye ansatte i A2N, Mette Nordnes, Daniel Moldskred Strand og Eirin Bøe
Fra venstre: Mette Nordnes, Daniel Moldskred Strand og Eirin Bøe

Våre tre nye på laget, fra venstre er Mette Nordnes, Daniel Moldskred Strand og Eirin Bøe. Felles for de tre er en genuin interesse for markedsføring, tall og resultater. På natten drømmer de om konverteringer, og på morningen forveksler de ordet frokost med performance.

Hils på våre nye ansatte:

Eirin Bøe
Eirin har en master i Journalistikk fra Queensland, der en del av hovedfokuset lå på sosiale medier og digital utvikling. Vi ser at språk og tekstforfatting stadig blir en viktigere del av hverdagen vår. Eirin elsker språk, og skriver faktisk like godt på engelsk som på norsk. Hun har også en 3-årig bachelor fra The Liverpool Institute for Performing Arts. Eirin kommer fra Cantor AS, hvor hun jobbet som markedskonsulent med ansvar for content marketing, SoMe, digital markedsføring, markedsstrategi, økonomi, prosjekt- og eventplanlegging og branding.

Hun er brennende engasjert i digital markedsføring og alt som rører seg rundt dette fagfeltet. Eirin hadde sin første arbeidsdag hos oss 01. februar.

Mette Nordnes
Performance marketing er en stor del av hennes hverdag, og hun har hatt hovedansvaret for dette hos hennes tidligere arbeidsgiver Lectinect i Bergen. Her jobbet hun med Facebook, Google Analytics, landingssideforbedring og generell kampanjestyring. Dette er spot-on for vår performanceavdeling! Hun jobber også kreativt med markedsmateriell til bannere og annonsebilag i betalte kanaler, og innehar et godt nivå når det kommer til web-publisering og innholdsproduksjon som tekst og bilderedigering.

Hun har 6 års høyere utdanning, som ble avsluttet med mastergrad i Entreprenørskap og Innovasjon. Før det, en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring. Altså en allsidig kompetanse. Mette hadde sin første arbeidsdag hos oss 16 januar.

Daniel Moldskred Strand
Daniel har Diploma i Digital Marketing & Advertising fra Shawn Academy, og er en markedsfører med spennende erfaring fra event- og musikkbransjen. Han er en relasjonsbygger med stort engasjement, og med betydelig erfaring innen salg og kundeservice, til tross for sin unge alder. Daniel har jobbet mye med innholdsproduksjon og SEO-baserte tekster, og brenner for kreativ formidling av enkle budskap og tallforståelse. Daniel har jobbet med de fleste aktuelle plattformer med hovedtyngde på SOME Marketing & ORM. Daniel begynner 03 april.

Målet vårt er å fortsette å skape resultater for deg som kunde. Fremtiden ser lys ut!


Performanceteamet teller nå 8 spesialister som sitter/ står klare for å hjelpe deg. 
<< Forrige         39 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader