Fem nyansettelser i NXT/A2N

Fra venstre: Petter Danielsen, Kristoffer Østrem, Martine Løvik, Katja B. Hauger og Hussein Jaafar

Det går mot sommer og vi feirer lysere tider med å ønske velkommen til hele fem nye ansatte innen design og SEM.

 

Våre kunder ønsker å fremstå attraktive og profesjonelle i markedet, og da er det viktig å se bra ut og samtidig skape en kommunikasjon som «treffer». Våre tre nye designere skal hjelpe til med det. 

Petter Danielsen er ansatt som senior designer. Han kommer fra Tenk Kommunikasjon hvor han jobbet som senior designer og AD. Han har tidligere jobbet i anerkjente byråer som Siste Skrik Kommunikasjon og Uniform. Petter har jobbet med et bredt spekter av ulike kunder, merkenavn, bransjer og kanaler. 

Martine Løvik er ansatt som designer. Hun kommer fra Brand Studio hvor hun blant annet jobbet med Schibsted. Hun er utdannet grafisk designer fra Høyskolen Kristiania.

Katja B. Hauger er ansatt som designer og har lang erfaring og kommer fra byrået Newmarketing hvor hun har hatt ansvaret for all design. Hun har jobbet med et bredt spekter av ulike kunder, merkenavn og bransjer innen B2B.

Våre kunder er også opptatt av resultater, og vi er opptatt av å levere det. Vår Performance avdeling er rå, men blir nå enda råere med:

Hussein Jaafar har 8 års fartstid i bransjen og startet sin karriere hos Google i København. De siste årene har han jobbet i to byråer og vært den ledende SEM spesialisten der.

Kristoffer Østrem har jobbet mange år på kundesiden hvor han har jobbet med store budsjetter og produsert veldig gode resultater.


Vi er stolte over å få fem nye med på laget – sammen dekker de et bredt spekter av kompetanse og er en verdifull satsning for NXT/A2N! Alle fem er godt i gang og kan dele sine ideer og kunnskap med våre kunder.  


Vi ønsker dem alle velkommen!

<< Forrige         13 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader