Good Feeling Event vender blikket mot verdens nest største økonomi – Kina

Good Feeling Event (GFE) ble etablert i 2016 som et Hybrid Eventbyrå som tilbyr selskaper skreddersøm av opplevelsesbasert kommunikasjon og arrangementer med forankring i kundens forretningsstrategi og merkevare. Nå utvider og utvikler de eventbyrået og bredder sitt tilbud med en offensiv satsning mot det asiatiske markedet i samarbeide med eierselskapene NXT / A2N Reklame & Digitalbyrå.


Fra venstre: Harald Ensrud – Salgssjef, Terje Davidsen – Styreleder, Yingxiang Zhao – Director Asian Market og Christian Davidsen – Eventkonsulent.

- Norge og Kina har normalisert sitt forhold og
 får nå på plass nye spennende handelsavtaler. I den forbindelse har vi jobbet over tid med å materialisere og utvikle et nytt, spennende internasjonalt konsept som nå ser dagens lys. For fire måneder siden etablerte vi en ny avdeling i GFE, kalt Asian Market. Yingxiang Zhao er ansatt som Salgssjef for avdelingen. Zhao har kinesisk opprinnelse og en spennende bakgrunn.

Good Feeling Event skal være noe mer enn et vanlig tradisjonelt eventbyrå. Vi skal fremstå som et fremtidsrettet Hybrid Event Byrå med mer enn en ”motor”  - vi levere både tradisjonelle events og flere utradisjonelle bærekraftige konsepter og tjenester.

Vår nye enhet har ekspertise på det asiatiske markedet, med spesielt fokus på Kina. Vi har fire fokusområder som Event / Consulting/ Forum/ Sponsorship Deals. Vi tilbyr både B2B og B2C spesialtilpassede opplevelsespakker for asiatiske kunder som besøker Norge. Vi tilbyr også B2B-turer for norske bedrifter som ønsker å reise til Asia. I tillegg tilbyr vi rådgivningstjenester for norske selskaper som ønsker å etablere seg i Asia eller som trenger bistand til å finne nye og bedre leverandører. Vi bistår også asiatiske selskaper som ønsker å investere eller å etablere seg i Norge. Allerede nå har vi fått forespørsler fra store kinesiske selskaper som vurderer å etablere seg i Norge, samt norske selskaper som trenger hjelp til å finne gode produsenter i Kina. Nylig signerte vi også en stor sponsoravtale med et stort internasjonalt skateboardprosjekt der vi skal bistå med salg av distribusjon og sponsoravtaler i det asiatiske markedet, sier gründer og arbeidende styreleder Terje Davidsen.

- Vi har også et VIP-konsept for næringslivsledere, kalt Sharing Knowledge, Connecting Business. Her bringer vi norske og asiatiske næringslivsledere sammen på en felles arena, hvor man utveksler og deler kunnskap og bygger relasjoner. Dette er et perfekt nettverk for de som driver business på tvers av kontinenter, forteller Zhao.

- Det å nå kunne fremstå som noe mer enn tradisjonelt eventbyrå er utvilsomt spennende og det gir oss ikke minst mer ”power” og momentum når vi nå kobler inn vår plug in hybrid, smiler Harald Ensrud.


- Det er stor aktivitet i eventbyrået om dagen. Etter bare noen måneders drift av vår asiatiske avdeling er vi allerede godt i gang og har signert flere store avtaler og vi gjennomført flere spennende arrangementer for både norske og kinesiske selskaper, avslutter Davidsen.

Er dette av interesse for ditt selskap så ta kontakt med Harald Ensrud på tlf. 934 47 624 eller Yingxiang Zha på tlf. 944 74 499.

<< Forrige         36 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader