Hils på våre to nyeste markedsførere!

Silje og Mads begynte hos oss på sensommeren, noe vi er veldig fornøyd med. De går begge inn i performance teamet i NXT/A2N og skal jobbe med kampanjer for våre kunder i digitale medier. Dette som et rent resultat av at vi vokser og ønsker å bygge opp et enda mer robust team innen performance marketing. Vi ble i sommer tatt opp i Google Performance Agency Team, som ett av 15 byråer i Norge og kundene opplever i dag at vi har et team med variert og spisset kompetanse på et høyt nivå. Som kunde i NXT/A2N er du i trygge hender.Kort om Silje Sunde Kroken:

Silje har en mastergrad i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi fra NTNU fra 2014. Hun skrev masteroppgave innen krisehåndtering i sosiale medier og har tatt utdypning i kommunikasjon og web fra Hawaii Pacific University. Silje har også en bachelor i medievitenskap med fordypning i sosiologi. Hun har jobbet med foto- og reportasjejournalistikk på Gateway College i Cape Town. Silje har jobbet flere år i digitalbyrå med ansvar for planlegging og gjennomføring av kampanjer via Facebook, Business manager, Google adwords og Adform. Hun hadde også mye ansvar for innholdsproduksjon for nyhetsbrev, blogg og sosiale medier. Silje jobber profesjonelt og selvstendig og, som hun selv sier, er ekstremt motivert!

Kort om Mads Andreas Launy

Mads har en mastergrad i markedsføring og ledelsesfag fra USN fra 2016 og en bachelor i innovasjon og prosjektledelse fra HiØ. Mads skrev om merkevaresamfunn på Facebook i sin masteroppgave. Av arbeidserfaring har Mads jobbet med diverse Events og var ansvarlig for produksjon av innhold til Hengekøyefestivalen sin Facebook-side, og skapte jevn organisk vekst. Tidligere har han produsert Snapchat-historier for Telenor og hjulpet norske musikkprodusenter med råd og strategi. Med sin store motivasjon og vinnende vesen er vi trygge på at Mads vil bli en herlig tilvekst i teamet.

Vi gleder oss stort til å bli bedre kjent med Silje og Mads og er sikre på at våre kunder kommer til å bli tatt godt vare på.
<< Forrige         22 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader