Love Actually

Desktop, nettbrett og smarttelefon som viser hjemmesiden til NXT/A2N

Det var ny felles profil, nye mennesker og en enorm utvikling som var utgangspunktet for denne artikkelen. Intensjonen var å skrive om ny logo og nye farger, og alt dette skulle ende med å skryte av vår faglige kompetanse og at vi leverer smarte og relevante løsninger på løpende bånd. Vi er sterkere nå enn noen gang osv., men det er det samme som alle de andre skryter av

Det er de folka!
Endelig er dagen her, det er fredag den 11. desember og alt er klart for årets julebord, det er før selve festen det skjer. Vi gjør det slik vi gjorde det i fjor. Hugh Grant og Emma Thompson er klare til å gi oss årets emosjonelle overdose, og sammen med et stjernegalleri uten sidestykke inntar de storskjermen på kontoret, det er duket for avansert romantikk. Filmen vever sammen en mengde forskjellige kjærlighetshistorier, og en rekke karakterer linker disse historiene til hverandre, det er i overkant mye romantikk synes noen. Men med lekende bobler i glasset og wienerpølser med ”knekk” garanti på komfyren er rammene satt, og vi er like spente i år som i fjor på om historien får en lykkelig slutt. Ettermiddagen blir fort til kveld når vi trollbindes av gode replikker, og selvfølgelig en stor dose kjærlighet og klisjeer. Vi digger det, vi elsker å se denne filmen sammen. Det er noe vi har gjort til vårt!

Kontoret fylles etterhvert opp med flere festglade og sprudlende kolleger, og luften blandes med deilige dufter. Vegar er ulastelig antrukket med skreddersydd dress og tversoversløyfe, og Helene har funnet ut at den sorte og elegante kjolen kan brukes begge veier, snuoperasjonen ender med den litt konservative varianten. Selv måtte jeg ta opp kampen med et heller tvilsomt strykejern, for hvit skjorte skulle det være. En enkel Windsor i rød silke binder det hele sammen. Alle er fine! Pyntet til fest med paljetter, og blankpussede sko. Noen smiler mens andre er mer alvorlig, og de mest følsomme sitter med en trist men allikevel glad tåre i øyekroken når slutten nærmer seg. Lettet kan vi konstatere at det gikk bra til slutt, akkurat slik som i fjor. 

Alle er samlet, og som seg hør og bør er det satt av litt tid slik at direktørene i selskapene får sagt noen velvalgte ord om verdiskapning, økonomisk vekst, ansettelser, litt skryt og litt skjenn, men mest av alt legges det vekt på folka. Det er ingen andre som har de samme folka som oss! Vi har 341 års arbeidserfaring, vi drikker mer en 60 kopper kaffe om dagen og det klekkes ut i snitt 5 ideer i minuttet. Vi har Tore, Elin og Therese! Vi har Rebecca, Djamila og Frode! Vi har kreatører, strateger og prosjektledere som sammen skaper resultater hver eneste dag. Det er folka som er forskjellen.

Det er ekte kjærlighet!
Som i filmen er det hos oss mange historier som pågår samtidig og som veves sammen, det er hele 27 hovedroller som er besatt av ikke mindre enn 27 forskjellige stjerner, og alt dette skal regisseres hver eneste dag. En så komplisert scene krever engasjement, kjærlighet og respekt.
Det er 3 år siden NXT og A2N flyttet sammen og forestillingen hadde premiere. Våre kulturer har smeltet sammen, og vi har tilført hverandre nye verdier og spennende kompetanse. En slik suksess kommer ikke av seg selv, det er blandingen av hardt arbeid, humor og felles mål som gjøre oss til de vi er i dag. Ny felles profil er symbolet på at historien får en lykkelig start. Vi kan stolt ønske 2016 velkommen!


Thomas Langseth
Byråleder NXT
<< Forrige         61 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader