NXT/A2N i koronatider

Hverdagen har blitt snudd på hodet. Selv om situasjonen rundt koronaviruset er usikker og endrer seg dag for dag, håper vi det snart vil gå over. I mellomtiden gjør vi i NXT/A2N alt vi kan for å bidra til å begrense smitte. Samtidig som vi jobber videre med pågående og nye prosjekter, er sikkerheten til ansatte og kunder vår aller høyeste prioritet.
 
Vi følger nøye med på nye råd og retningslinjer og følger Folkehelseinstituttets anbefalinger gitt av norske myndigheter:
 
Alle våre ansatte har nå hjemmekontor og gjennomfører kundemøter via Skype, Teams og andre digitale plattformer. Alle internmøter foregår digitalt på Teams og Slack. Slik holder vi kontakten selv om vi ikke kan møtes fysisk. Vi står sammen ved å holde avstand!
 
I tillegg har vi alle selvsagt fullt fokus på å holde avstand til andre, vaske hender og ellers følge alle Folkehelseinstituttets retningslinjer for å hindre smittespredning.
 

Vi er her for deg

Hjemmekontor og nye tider til tross, vi er fremdeles fullt operative og tilgjengelige for både eksiterende og nye kunder. Det er ingen som vet hvor lang tid ting vil ta, eller hva konsekvensene vil bli. Vi ser allerede at både vi og kunder har blitt påvirket av situasjonen og at planer må forandres. Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på, kampanjer du vil endre, eller noe du ønsker hjelp til. Vi er her.
 
Med ønske om det beste fra alle oss i NXT/A2N

Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på, kampanjer du vil endre, eller noe du ønsker hjelp til. Vi er her for deg.
<< Forrige         6 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader