Inspirert gjeng tilbake fra den franske rivieraen

NXT/A2N med 23 grader og sol

I år som i fjor, ble årets storbyweekend lagt til den franske rivieraen. Vi reiste ned torsdag slik at vi fikk tre hele dager sammen. Årets sted ble Juan Les Pins, rett ved Antibes. En sjarmerende, men samtidig pulserende by med et rikt utvalg av butikker og restauranter. 
 
Turen var godt planlagt med et program som var akkurat passe tight. Her ble det mange spennende opplevelser i samlet gruppe, langs rivieraen og i vakre Provence. Samtidig var det satt av godt med tid til å bare ligge rett ut under en parasoll på stranden. 
 
Det er noe spesielt med å få en forsmak på sommeren sammen med de beste folka. Særlig når venner og kollegaer er én og samme gjeng. Her er vi i NXT/A2N utrolig heldige! I løpet av middagene kom det spontane taler, hvor miljøet hos oss ble rost opp i skyene – det er vi stolte av! 
 
God mat og drikke, små løpeturer til gamlebyen i Antibes, rolige cafébesøk og en god bok med beina dinglende i vannkanten. Klart vi er inspirerte og fulle av energi! Nå er det et ideelt tidspunkt for å ta et kaffemøte med oss.
 
Takk for en super tur sammen! Vi gleder oss allerede til neste år.
 
JLP1-Bilder
JLP1-Bilder
JLP-Stor
JLP2-Bilder
JLP2-Bilder
JLP3
JLP3
<< Forrige         52 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader