NXT/A2N ruster opp over hele linja – 7 nye personer på vei inn

2019 er et år der vi har tatt en rekke strategiske grep og rustet opp med ny og spennende kompetanse. Vi ser nå resultater av dette og det er med stor ydmykhet og glede at vi nå har muligheten til å bli kjent med enda flere kolegaer.

Vi styrker samtlige deler av vår leveranse og samtidig får på plass nye tjenester, herunder film og videomarkedsføring. 2019 har blitt ett år der vi rigger oss for fin vekst i tiden som kommer.
 
Hele syv nye og herlige personligheter er ansatt høsten 2019:Fra venstre: Mads, Eileen og Marius. Mads er ny designer, Eileen kommer inn som rådgiver og prosjektleder, mens Marius er vår kreative innholdsrådgiver og filmprodusent


Fra venstre: Charlotte, Anne Marthe, Tatjana og Mohamed. Charlotte og Anne Marthe starter i performanceteamet, mens Mohamed og Tatjana går inn i webteamet.


Rådgiver/prosjektleder - Eileen Mc Cready
Eileen kommer fra TENK Kommunikasjon og har jobbet med store merkevarer. Eileen har erfaring fra både byrå- og kundesiden innen områdene innsikt, strategi og konsept. Hun har erfaring med alt fra mediestrategi- og planlegging til konseptutvikling, retail, CRM, SoMe, innholdsproduksjon, radio og film. På fritiden bruker Eileen tid med familie og gode venner i sosiale lag – utover dette er Eileen opptatt av estetikk, design og trender og liker generelt å holde seg oppdatert. Eileen startet opp i oktober.

Visuell Innholdsprodusent/Head of Film - Marius Krohn-Hauglie
Marius hentes inn fra Red Spot for å bygge opp en videoavdeling og som skal avlaste vårt kreative team innen film, og for å sette ytterligere fart på videomarkedsføring for våre kunder. Marius integreres i vårt kreative team og han vil bidra med alt fra konsept-utvikling, manus, regi, film og redigere til ferdig filmprodukt. Vi rigger også opp med et helt nytt og spennende inhouse foto/film/Youtube studio i kjelleren, kalt Hvelvet Studio, et tidligere bankhvelv som omgjøres til et kreativt studio. Marius er en familiekjær person og som bruker mye tid på sine – utover dette elsker Marius stand-up, revyer og gode naturopplevelser. Marius startet opp i september.

Designer - Mads Pretorius
Mads er et ungt designtalent med bakgrunn fra Deakin University (Australia) Bachelors of Creative Design (Visual Communication Design) og fra Høyskolen Kristiania. Mads var ranket som en av de meste lovende studenttalentene både i Australia og i Oslo. Vi setter stor pris på at Mads valgte oss som sin kreative arbeidsplass. Vi elsker å jobbe med unge talenter som vil opp og frem - vi har god erfaring og gode resultater med unge talenter. Mads trer inn i vårt kreative team som grafisk designer og trainee. Mads er en utadvendt og glad gutt som elsker å reise, male/tegne, fotografere og møte nye personer og kulturer med åpne armer. Mads startet opp allerede i august.

Performance - Charlotte Louise Haraldsen
Charlotte kommer fra stillingen som Web Manager i nettbutikken Bellas Hus med ansvaret for å drive- og utvikle netthandelen samt markedsføringen (SoMe, Web, SEO, kampanjer, Nyhetsbrev, rapportering). Charlotte har en Bachelor i markedsføring og merkevareledelse med spesialisering innen Digital markedsføring. Fra tidligere har Charlotte vært offisiell blogger for Libresse og Escada, og har foto som hobby. Charlotte er familiekjær og bruker mye tid med de nære. Hun starter opp i januar 2020.

Prosjektassistent web - Tatjana Borgan
Tatjana har jobbet 8 år hos digitalbyrået Idium før hun kom til oss. Der var hun teknisk kundekonsulent, koordinator og prosjektleder: Tatjana er et arbeidsjern og har et humør som kommer svært godt med i web-teamet. Hennes erfaring bidrar til god flyt i de mange webprosjektene vi har om dagen. På fritiden bruker hun mye tid med familien og deriblant hennes tre barn. Tatjana startet allerede i midten av august.

SEM - Anne Marthe Lindhjem
Hun begynner i SEM teamet allerede 1. november. Anne Marthe har en Bachelor i Internasjonal Markedsføring fra BI med utvekslingsår: Lubin School of Business, Pace University, New York: Internasjonal Markedsføring og Master i Strategi fra BI. Anne Marthe har mange års erfaring fra eiendomsbransjen med varierte arbeidsoppgaver der. Anne Marthe spiller tennis og er glad i å finne på ting med venner. Hun gleder seg stort til å begynne i byrå.
 
Designer - Mohamed Dyani
Mo er tilbake! Etter å ha jobbet i fast stilling hos oss i 6-7 år gikk han over i en freelance-rolle for noen år siden. Mo har nå et stort ønske om å komme tilbake i en 100% stilling i A2N og er veldig motivert til å ta steget opp i den øverste klassen som designer. Mo var tilbake i en 100% stilling fra 9. september i år. Høsten og vinteren tar han en omfattende videreutdanning i UX hos IGM. Med Mo tilbake på teamet får vi inn en seniordesigner med over 10 års bransjeerfaring, som vil fokusere på gode brukeropplevelser for våre webkunder for å øke deres konverteringsrate. Mo er aktiv utenom jobb med musikk (hardrock) som en habil trommeslager, har eget klesmerke og tar seg en sykkeltur rundt Maridalsvannet rett som det er. 

Velkommen skal dere være alle sammen!
 
<< Forrige         9 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader