NXT/A2N utvider sin satsning på Performance

Hils på Ida Nyborg. Hun går inn i vår Performance-avdeling og vil jobbe tverrfaglig med sosiale medier, betalt søk og innholdsmarkedsføring.
 
Ida er utdannet journalist, og hennes kjernekompetanse er i dag Facebook-markedsføring. Hun kommer fra en stilling i ABC Startsiden, hvor hun de siste to årene har hatt ansvar for alle SoMe-aktiviteter på Startsidens tre store portaler. Før dette jobbet hun som journalist i ABC Nyheter.
 
– Ida lever og ånder for faget vårt, og vi tror hun blir en veldig spennende bidragsyter fremover, sier Jo Simen Skog, leder for digitalbyrået i NXT/A2N. – Innhold blir stadig viktigere, spesielt i digital markedsføring. At vi får en person med Idas bakgrunn er strategisk viktig for oss. Vi er veldig fornøyde med at vi har funnet hverandre, forteller Skog videre.
 
I tillegg til journalistikk fra Norges Kreative Fagskole, har Ida en Bachelor i medieproduksjon fra Høgskolen i Gjøvik, med mye teknisk tyngde som webpublisering, teknologi, videoproduksjon og eventproduksjon.

På frivillig basis har hun også i flere år hatt hovedansvaret for arrangeringen av the Gathering på Hamar. Ida er også interessert i mat og kosthold. Hun er sertifisert kostholdsveileder og er en aktiv blogger på fritiden. Les hennes blogg på www.naturligkosthold.no.
 
Ida begynner hos oss 1. mai – vi gleder oss!

<< Forrige         57 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader