Google Premier Partners

Hva dette betyr for våre kunder

Performancespesialister i A2N, Hannah Navin, Tale Hagerup, Marte Sjørbotten og Greger Flak
Performancespesialister i A2N, Hannah Navin, Tale Hagerup, Marte Sjørbotten og Greger Flak

Vi i NXT/A2N er stolte av å oppnå Google Premier Partner status. Dette betyr at vi jobber med store kunder, har høy forbruksmengde, gjør en god jobb og leverer målbare resultater. Vi har også en rekke sertifiseringer både for selskapet og på individnivå. Dette er et kvalitetstempel vi setter stor pris på og som kommer deg som kunde til gode.

Google har i mange år forsøkt å lage normer i bransjen slik at det skal bli enklere for kunden å velge gode partnere. Google Partners var det første konseptet som ble rullet ut, men det var noen elementære svakheter i programmet. Så og si hvem som helst kunne oppnå partnerstatus. I dag er det heldigvis noe annet - og det burde du som kunde få med deg.

Dine fordeler som kunde:

Med partnerstatusen får vi tilgang til flere ressurser hos Google. Trenger du hjelp med oversettelser og større kampanjer kan vi bistå enda bedre i tiden som kommer.
Plakat og badge
Plakat og badge

Vi gleder oss til 2017!

Vi har god vekst i vårt Performanceteam. Veksten kommer innenfor alle områder i 2016 og dette er en trend som vil fortsette utover i 2017. Ikke bare har vi vekst, men vi ser også en helt tydelig vekst hos kundene vi jobber med. Dette er ekstra hyggelig. 

NYHET: Vi har nå i desember ansatt to nye personer til vårt Performanceteam som begge vil være i full drift fra 1. februar. To nye performancespecialister som utfyller oss svært godt. Den ene får Facebookmarkedsføring som primæroppgave, mens person to blant annet har en master innen journalistikk og vil hovedsaklig bistå på tekst innenfor betalt og organisk innhold. Sistnevnte skriver like godt på engelsk som på norsk. 2017 blir spennende! 

Partner-badges
Partner-badges

Dette sier Terje Davidsen, Administrerende Direktør i nxt oslo reklamebyrå:

Hva betyr det for nxt at a2n nå har fått på plass et performance team som leverer gode resultater og samtidig er i sterk vekst?


Det har vært strategisk viktig for oss å få på plass et velfungerende performance team som leverer ROI og målbare resultater for våre oppdragsgivere. Målbar nettannonsering har blitt en stor del av vår mediehverdag, sier administrerende direktør Terje Davidsen.
 
Hvordan ser du for deg 2017?

Det blir et spennende år, men også et utfordrende år for mange ettersom ny teknologi også inntar vår bransje. Her gjelder det å henge med i timen for utviklingen går fort. Det vi med sikkerhet kan si, er at det ikke vil bli mindre digital annonsering i 2017, sier Davidsen.
 
Hva betyr det for oss at vi nå er en Premier Partner med Google?

Det at vi er en sertifisert Premier Partner med Google er et viktig kvalitetsstempel for våre kunder, men aller viktigst er erfaringen teamet besitter etter å ha jobbet med mange ulike bransjer og utfordringer, avslutter Davidsen.

<< Forrige         40 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader