Ny byråleder og flere nye inn

A2N ekspanderer og rigges for mer vekst.

Allerede på årets første arbeidsdag dukket det opp 3 nye medarbeidere i A2N, og i tillegg kunne vi ønske Hannah velkommen tilbake fra mammaperm. Ytterligere en person er på plass 1. februar. 2020 blir et spennende år!


Fra venstre: Elin, Charlotte, Hannah og Thomas. Elin er ny designer, Charlotte kommer inn som SEM junior, Hannah er tilbake fra mammaperm mens Thomas kommer inn som ny byråleder.

 
Thomas Langseth er ansatt som byråleder. Thomas kjenner oss godt fra før, ettersom han tidligere har jobbet 12 år i NXT Oslo Reklamebyrå som kreativ leder og byråleder. Derfra gikk han til Konsis som leder av Konsis Reklame- og Webbyrå, der han i løpet av sine 4 år har hatt en imponerende utvikling og kan vise til solid vekst i teamet. 
 
Thomas har fulgt med på A2N i mange år og liker svært godt hvordan vi har utviklet oss. Han ser at fremtiden er digital, og byråbyttet er et resultat av nettopp dette. A2N har vokst betydelig innen digitalmarkedsføring de siste årene, og det er ingen tvil om at fremtidens byråer må ligge i tetsjiktet på dette fagfeltet. Han legger også vekt på at NXT/A2N reklame og digitalbyrå tilbyr en imponerende helhet av reklamemiksen, noe som var avgjørende for at han valgte å komme tilbake til oss.
 
Med 25 år i bransjen er vi sikre på at kompetansen til Thomas vil styrke oss. Sammen skal vi bygge videre på det A2N er flinke til og enda viktigere, se potensiale og finne retningen for videre utvikling og vekst. Vi skal bygge et robust byrå med høy kompetanse og løsninger som blir lagt merke til. Et byrå for fremtiden!
 
Elin Kulterud Bali er ansatt som senior designer og kreativ leder i A2N. Elin har jobbet sammen med Thomas Langseth, både i NXT og i Konsis. Elin er en meget dyktig designer og konseptutvikler, hun har de siste årene hatt det faglige ansvar for utviklingen av designteamet i Konsis. I A2N skal hun sikre høy kvalitet i alle våre kreative leveranser, samt bygge opp et effektivt team som skal ha fokus på helhetlige og solide løsninger. Elin har en herlig personlighet som smitter, og som vi gleder oss til å «få tilbake» her på huset. 
 
Charlotte Louise Haraldsen er ansatt i performancetemaet der hun skal jobbe med betalt søk. Charlotte kommer fra stillingen som Web Manager i nettbutikken Bellas Hus med ansvaret for å drive- og utvikle netthandelen samt markedsføringen (SoMe, Web, SEO, kampanjer, Nyhetsbrev, rapportering). 
 
Christina Wetterhus Markussen er ansatt som rådgiver og spesialist i performance teamet, med fokus på SoMe. Christina kommer fra MediaCom der hun har jobbet med SoMe i ca 3 år både med content og som rådgiver. Siste halvannet år har hun hatt ansvar for stor-kunder som Social Media Manager. Det blir veldig spennende å få Christina med på teamet fra 1. februar (foto kommer senere).
 
Også er det gledelig å få Hannah tilbake fra mammaperm. Vårt SEO produkt har vokst mye det siste året og det blir derfor stor stas at Hannah kommer inn igjen, slik at teamet får utvidet kapasitet. Mads, Hannah og Kristoffer vil sammen utgjøre kjernen i SEO teamet.
 
Godt nytt år alle sammen!  
<< Forrige         7 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader