Nytt eventbyrå ser dagens lys hos NXT/A2N!

Reklame- og digitalbyrået NXT/A2N har etablert et in-house eventbyrå, Good Feeling Event AS. Det nye eventbyrået tilbyr skreddersøm av opplevelsesbasert kommunikasjon og arrangementer. Med forankring i oppdragsgiverens  forretningsstrategi og behov, vil Good Feeling jobbe både strategisk og taktisk for å skape events der gode opplevelser og resultat står i fokus.

Harald Ensrud er blitt ansatt som salgssjef i Good Feeling. Harald har en spennende fortid fra blant annet Radisson Blu og Ullevaal Business Class (UBC), hvor han har arbeidet med en rekke events og arrangementer. I Good Feeling-porteføljen har Harald mange spennende konsepter og muligheter å by på. Ta en titt og få inspirasjon på nettsidene, www.good-feeling.no!

– Mange av våre kunder etterspør en partner på eventsiden, og med denne satsningen bredder vi vårt tjenestetilbud ytterligere, forteller Terje Davidsen – CEO/partner i NXT Oslo Reklamebyrå. Med NXT/A2N i ryggen får Good Feeling unik tilgang til en rekke ulike spesialister og fagområder som er en del av vår infrastruktur, avslutter Davidsen.

Planlegger dere et event, produktlansering, kick-off, eller et kundearrangement utenom det vanlige? Ta gjerne en kaffe og et uforpliktende møte med Harald. Det kan lønne seg! Du når ham på telefon 934 47 624 eller harald@good-feeling.no.

Kremet-kaffekopp-med-Good-Feeling
Logo-Good-Feeling-Event
<< Forrige         55 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader