Performancespecialist til Digitalbyrået A2N

Vi ser etter flere dyktige mennesker til vårt performanceteam!Du har god kjennskap til og er ingen lettvekter innen digital markedsføring. Du har et hode for språk og er glad i å skrive. Om du har journalistbakgrunn er dette en bonus.

Hvem er du? 

Du er sulten og engasjert, og vil ta del i et spennende og voksende performance-team. Du vil være en viktig ressurs i vår avdeling og ha ansvar for egne kunder samt delta i fellesprosjekter. Du vil i hovedsak jobbe med innhold på Facebook og web. Tekst er noe du liker og behersker. Du brenner for godt språk! 

Det er også et pluss om du er kjent med Google Analytics. Du vil bistå våre kunder med alt fra planlegging til gjennomføring og optimalisering av kampanjer. Du er gjerne en hands-on-person, du har god gjennomføringsevne og trives i en hektisk hverdag. Du bør kunne vise til erfaring og gode resultater.
 

Oppgaver og kvalifikasjoner: 

Sette opp og gjennomføre annonsekampanjer på Facebook
Analysere resultater og optimalisere underveis
Generelt god digital kompetanse
God formuleringsevne skriftlig og muntlig
Vet hvordan godt og engasjerende innhold produseres
Drives av resultater
God tallforståelse
Analytisk
Løsningsorientert
Kreativ
Strukturert
Sosial

Søknad: 

Søknad med CV sendes til jss@a2n.no merket "Performance specialist".
Søknadsfrist 20.11.2016

Vi tilbyr: 

Det beste arbeidsmiljøet og kundene du kan tenke deg!

Vår performance-avdeling er i stor vekst. Du får mulighet til å være med på en spennende reise og bygge denne avdelingen videre. Vi har store ambisjoner og gode fremtidsutsikter.

Du får spennende arbeidsoppgaver i et dynamisk og pulserende miljø. Store muligheter for kompetanseutvikling i både digitalbyrå og reklamebyrå.

Vi drar på årlig langweekendtur, har sommerfest, julebord og diverse andre sosiale arrangementer. Lokalene våre ligger midt i Oslo sentrum ved Christiania Torv, med kafeer og restauranter som nærmeste naboer. 100 meter unna Egertorget og Karl Johan. 
 

Om Digitalbyrået A2N 

Vi omsetter i dag for ca 25 mill. i året, og har lang fartstid. Som digitalbyrå har vi fokus på webløsninger, strategier for sosiale medier og synlighet til bedrifter i hele Norge. Vi har mange spennende kunder i vår portefølje, og jobber ofte i prosjekter sammen med reklamebyrået.

Vi er Fanbooster Partner, Google Premium Partner og Norges representant i Inter Direct Network. Under årets Inter Direct Network Awards tok vi hjem hele 8 priser!

nxt oslo reklamebyrå

Vi er samlokalisert og deleid av nxt oslo reklamebyrå – et kreativt og spennende byrå som omsetter for ca 35 mill. i året. Vi jobber tett sammen med dette miljøet, og prosjektene går på tvers av selskapene. 
 
<< Forrige         42 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader