STORESLEM FOR NXT/A2N VED ÅRETS IDN AWARDS I ZÜRICHNXT/A2N tok storeslem ved den årlige internasjonale byråkonkurransen IDN Awards, som fant sted i Zürich sist helg. Totalt ble det 7 Gull og 1 Bronse. Det er veldig hyggelig å bli kåret til ”Agency of the Year”, men mest stolte er vi over spesialprisen ”Best Result”.

InterDirect Network er et verdensomspennende nettverk av uavhengige reklamebyråer fra rundt 30 land, som har spesialisert seg innen dialog og digital markedsføring. Det er kun et byrå fra hvert land som blir invitert til nettverket, og NXT/A2N er Norges representant. 

Nettverket har to årlige konferanser, hvor byråene treffes for å utveksle erfaringer og dele med seg av kunnskap. På høstkonferansen kåres i tillegg vinnerne i den årlige byråkonkurransen IDN Awards. 
- Vi har tidligere vært veldig restriktive i innleveringen av bidrag, men har likevel høstet en del priser gjennom årene. I år besluttet vi å overlate det kritiske øyet til juryen, og leverte inn flere bidrag. Resultatet ble over all forventning, og vi er veldig stolte over å se at våre leveranser holder høy internasjonal standard. 
Johan Ekman, Byråleder & Partner

Reklamebyrået NXT og digitalbyrået A2N ble slått sammen i 2013, og suksessen ved årets IDN Awards er et resultat av at synergieffektene begynner å slå til for alvor. Sammen huser NXT/A2N 25 ansatte i lokalene i Oslo. I tillegg har byrået et eget team med 15 webutviklere i India. 

NXT/A2N vant følgende kategoripriser:

Dimensional mailing: Gull til ”Full house from Direct House”, for Direct House
Digital campaign: Gull til ”Real estate development gets real”, for Krydderhagen
Social Media campaign: Gull til ”Norway’s ugliest lawn!”, for Robomow
Multimedia campaign: Bronse til ”From Storage to Future”, for Proact
 

NXT/A2N vant følgende spesialpriser:

Spesialpris - Best Result: ”Real estate development gets real”
Spesialpris - Best Creative Concept: ”Norway’s ugliest lawn!”
Grand Prix - Best overall campaign: ”Real estate development gets real”
Grand Prix – Agency og the Year: NXT/A2N reklame- og digitalbyrå

Bilder2
Bilder2
Bilder1
Bilder1
<< Forrige         44 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader