Storfint besøk fra KinaI går hadde NXT/A2N et offisielt og historisk besøk fra E-Commerce and Information Ministry of China og den kinesiske ambassaden.

- Vi er selvfølgelig litt stolte og ydmyke av å få besøk av den kinesiske generaldirektøren for netthandel og hans delegasjon. Det at Kina nå viser interesse for Norge og norske selskaper er veldig interessant. Kina er jo ikke akkurat noen smågutter hva gjelder E-Commerce – alle kjenner jo til netthandelsaktøren Alibaba som for tiden er verdens største selskap, forteller Terje Davidsen, administrerende direktør.  

- Norge ligger langt fremme hva gjelder digital markedsføring og på det å drive salg. Det er veldig inspirerende for oss å fortelle offisielle representanter for verdens største marked om hvordan vi som byrå arbeider innen disse områdene. Den kinesiske delegasjonen viste stor interesse for flere spennende prosjekter vi har gående her på huset. Delegasjonen likte spesielt vår forretningsmodell som et hybridbyrå, med sterk digital ekspertise og flere kreative selskaper under et og samme tak, avslutter Davidsen.
<< Forrige         25 av 64        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader