Tale er vår spesialist innen Search Engine MarketingVi fortsetter vår serie med ansattintervjuer. Den neste du nå kan bli kjent med, er vår hyggelige spesialist innen SEM, Tale Hagerup. Du vil raskt finne ut at NXT/A2N består av en spennende miks av personligheter og faglig kompetanse.

Tale er Senior Spesialist innen SEM (Search Engine Marketing). Med innsikt og definerte mål arbeider hun for at kundene våre skal nå de riktige menneskene på rett måte. Fritiden preges også av det digitale, med gaming som Tales store hobby.
 
Tale Cicilie Røbekk Hagerup

Tittel:
Senior Spesialist SEM

Faglig kompetanse:
Betalt søk med spisskompetanse på Google søk. Displayannonsering, Programmatic og Facebookannonsering

Sertifiseringer:
Google Analytics og Google Adwords


Tidligere erfaring:
Elkjøp, butikkleder Elkjøp Phonehouse

Utdanning:
- Bachelor i Internasjonal markedsføring fra BI
- Rønningen Folkehøgskole, Vokallinja
- Fransk årsstudium

Ansatt siden:
November 2015

 

- For meg er god reklame relevant reklame, sier Tale. Hun vet hva hun snakker om. Som performance spesialist jobber hun hver dag med den innsikten og tilpasningene som trengs for at du som kunde skal kunne treffe de riktige menneskene med noe de synes er interessant.

– Drømmekunden er de som kommer til oss fordi de ikke har den kompetansen selv, og har full tillit til at vi kan gjøre den digitale markedsføringen for dem. Alt vi gjør har en sammenheng, og det er veldig gøy når vi får kunden til å forstå hva vi faktisk driver med – at de er åpne for at vi kan gi dem den innsikten de trenger for å forstå hvordan hele performanceløpet fungerer.

Det er et tydelig engasjement for faget som kommer til syne når Tale snakker. Og for Tale startet veien til en jobb innen markedsføring med Handelshøyskolen BI, der hun tok en bachelor i internasjonal markedsføring.

– BI handlet egentlig veldig mye om tradisjonell markedsføring. For meg var det digitale, Google og sosiale medier det som var interessant, og der jeg fant ut at jeg ville være, forteller hun. For at CVen skulle vise hva hun egentlig ville jobbe med, tok hun derfor ulike kurs innen digital markedsføring. Og det målrettede arbeidet bar frukter: Hun ble kontaktet av et rekrutteringsbyrå som hadde sett CVen, og hun havnet her hos oss i NXT/A2N. – Å starte i et byrå var jo det beste jeg kunne gjøre for å kombinere teori med praksis, forteller hun. – Vi har alle mulige forskjellige kunder og jeg lærer noe nytt hver dag. Dette er et fag du aldri blir utlært i!

Bildecollage

I følge seg selv har hun alltid vært litt nerd. Da vi entret det nye årtusenet og både NXT og A2N ble etablert, sto Tale til konfirmasjon i hjembyen Molde. – Jeg har nok alltid vært litt nerd, men følte meg likevel kul nok. Hun vokste opp med en tvillingbror og det hun beskriver som en del av en god vennegjeng. Det var som ungdom hun fattet interesse for det som fremdeles er hennes store lidenskap på fritiden: Gaming.

- Mye av fritida går fremdeles med til gaming, innrømmer hun. – I likhet med i jobben min som performance spesialist, er det innen gaming også mye målbasert arbeid. Man skal komme seg videre, samarbeide, nå neste mål. Det er ikke alle som forstår det, men når man finner andre venner som deler denne interessen der det en helt egen verden, et eget samfunn, er det en veldig god følelse. Tale forteller at gamingen har lært henne mye i både jobbsammenheng og på det personlige planet. – Det gir en helt egen mestringsfølelse, og man får selvtillit som man også kan ta med inn i den virkelige verden, forteller hun og påpeker at det også er viktig i forhold til jobben å holde seg oppdatert i en verden med ung brukergruppe og høy digital kompetanse.

Verden forandrer seg raskt innen performance marketing, og for Tale er ingen dager like. – Jeg pleier ikke sette så mange planer, forteller hun. – De fleste dager går ikke som planlagt, og man må være veldig fleksibel. Det er jo egentlig litt deilig – å aldri vite helt hva som skal skje.

Selv om Tale ikke kunne forutse hva hun skulle bli da hun ble stor, bar også barndommens fremtidsdrømmer preg av hardt arbeid og fleksibilitet. Da Tale var liten ville hun bli advokat. – Hvis jeg ikke ble superstjerne først, legger hun til og ler. - Dessuten skulle jeg bli mamma før jeg var 20. Det endret seg fort!

Det ble ikke jussbøker som skulle fylle bokhyllene hjemme hos Tale. Og ikke overraskende er det ikke fysiske bøker i det hele tatt som preger interiøret.

- Den siste boka jeg leste lånte jeg av sjefen min i forfjor sommer, sier hun og innrømmer hun hverken har lest den ferdig eller levert den tilbake. – Den ligger på en hylle under nattbordet, og hver gang jeg vasker og tørker støv tenker jeg at jeg må lese den ferdig. Boka er Slåttekar i himmelen av Edvard Hoem der handlingen er langt til området rundt hjemstedet Molde.

På den øverste hylla ligger nettbrettet som hun stort sett bruker til å se på twitch.tv, en gamingkanal. – Men jeg skal bli bedre på å lese, sier hun. – Jeg elsket det som liten. Så kom det digitale og tok over alt, nå tror jeg ikke at jeg har konsentrasjon nok til det. Men jeg vet at gleden ligger der inne et sted, og den vil jeg finne igjen.

Ved siden av det digitale har Tale også en bokstavelig talt mykere side. Hun er selverklært katteelsker og eier av to søte små. Og kattene Blanca og Felicia har selvsagt sin egen Instagram-konto!

Digitalt er best, bortsett fra på: Ingenting. Digitalt er alltid best.

 

5 kjappe:

Facebook / Instagram
Blyant / Tastatur
Kaffe / Te
iPhone / Android
Jogge / Danse

 
<< Forrige         27 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader