Vi søker designere til reklamebyrået
Vi trenger flere flinke folk, som kan være med å utvikle oss videre. Har du lidenskap for å utvikle sterke reklamekonsepter? I NXT/A2N blir du del av et sterkt kreativt miljø som brenner for å skape resultater!


Som designer i NXT vil du være en viktig bidragsyter i byråets leveranser, og det forventes at du bidrar aktivt i det kreative arbeidet på lik linje som øvrige designere i NXT. Våre leveranser omfatter alt fra enkle produksjonsoppdrag til større kreative prosesser og konseptutvikling, og vi leverer både i analoge, digitale og sosiale medier. Som designer vil du jobbe tett med både kunder, rådgivere og øvrige i det kreative teamet, og du har ansvar for å levere som avtalt, både hva gjelder kvalitet og tid. 

Vi tror at du enten er en ung og lovende designer med noen års erfaring fra reklamebyrå, som ønsker faglig utvikling innenfor de områdene vi er gode på, eller er en erfaren freelance designer som savner samholdet i et hyggelig og inspirerende kreativt miljø.

Vi er på jakt etter to designere. Den ene stillingen er fast ansettelse. Den andre stillingen er 1 års vikariat for en av våre designere som skal ut i barselpermisjon. 

Tiltredelse: medio august 2016.

Klikk her for å se stillingsannonsen på finn.no


Hvem er vi?

NXT/A2N reklame- og digitalbyrå er et resultatorientert byrå, som for tiden opplever en spennende ekspansjon, særlig innen digitale og sosiale medier. Vi leverer strategiske og kreative reklamekonsepter i alle kanaler, og har en stabil og interessant kundeportefølje.

Vi mener at all markedsføring skal være relevant og engasjerende. Det viktigste er hvem du snakker med og når du gjør det, ikke hvilken mediekanal du bruker. Uansett kanal, så bygger en vellykket kampanje på nøkkelinnsikt om kunde og produkt, og en målrettet kommunikasjon basert på denne innsikten.

Vi har kontorer sentralt i Oslo og huser 26 dyktige og dedikerte medarbeidere. I tillegg har vi 14 webutviklere i India. Vil du jobbe i et uformelt og sterkt fagmiljø hvor vi brenner for å skape resultater for våre kunder, så har du funnet oss.

Hvem er du?

 • Du er utdannet designer (Bachelor eller tilsvarende).
 • Du har solid kompetanse i Adobe-pakken. Kunnskap i Sketch er en fordel.
 • Du er kreativ, motivert og vant til å arbeide mot deadlines.
 • Du har minimum 2 års erfaring fra reklamebransjen.
 • Du har god forståelse for kommunikasjon i både analoge og digitale medier.
 • Du har en lidenskap for utvikling av reklame som skaper resultater for kunden.


Vi tilbyr

 • Spennende prosjekter for kjente merkevarer.
 • Mulighet til å jobbe med ulike prosjekter og nye utfordringer hver dag.
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling.
 • Et sterkt fagmiljø og meget hyggelige kollegaer.
 • Konkurransedyktige betingelser.


Kontaktinfo:

Byråleder Johan Ekman,
telefon 977 59 004, johan@nxt.no

Kreativ leder Vegar Hoel,
telefon 976 16 269, vegar@nxt.no


Søknad sendes sammen med CV og portfolio til post@nxt.no.
Søknadsfrist: 10. juni

 
<< Forrige         49 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader