MINDS inspirasjonsfrokost

Tema: «Adapt or Die» – mobilkommunikasjon og mobilmarkedsføring  

 


Den 27. november inviterte vi til vårt første frokostseminar kalt, MINDS inspirasjonsfrokost. Her byr vi på tidsaktuelle og relevante foredrag, og først ut var Jan Tore Kjær, salg- og markedsdirektør for Link Mobility. I tillegg til å være partner av oss er Link Mobility også verdensledende på mobilkommunikasjon. Frokostseminaret ble fulltegnet med over 30 store og mellomstore bedrifter.

 
Vi hadde en spennende agenda for dagen der Jan Tore Kjær (mest kjent fra Iskrigerne og Skal vi Danse på TV2) snakket om mobilkommunikasjon og mobilmarkedsføring og hvorfor fremtidens markedsførere benytter mobilen som en aktiv, målbar og lønnsom kanal. Jan Tore er en karismatisk og energisk person som tok oss med på en spennende mobilreise og viste oss hvordan vi kan nå de riktige personene, med riktig budskap, til riktig tid – og hvordan kjøre kampanjer, drive salg, skape lojale kunder og bygge en mobil CRM-database.

Vi takker Jan Tore Kjær for et inspirerende foredrag. Tilbakemeldingene fra de fremmøtte var gode.
 

Neste ut

Neste MINDS Inspirasjonsfrokost holdes onsdag 22. januar 2020. Her kommer IKEA ved Jøril Johsen / Bærekraftssjef , Vålerenga Samfunn, Lars Eirik Eggen / Daglig leder og PR byrået Släger ved Eirik Øiestad / Daglig leder. Temaet vil være Bærekraft, Samfunnsansvar og Grønn vekst og hva dette kan bety for din bedrift. Mer informasjon vil komme.

<< Forrige         8 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader