Hedalm Anebyhus inngår samarbeid med NXT/A2NHedalm Anebyhus har inngått et samarbeid med NXT/A2N som skal hjelpe bedriften med en tydeligere konseptualiseringen av posisjonen og profilen bedriften skal ta i årene som kommer. 
Vi blir 50 neste år, en bursdag vi gleder oss veldig til! Vi vil bruke tiden frem til 01.01.17 på å bygge opp en ny nettside og en overordnet profil av bedriften hvor vi skal tørre å skryte av hvor flinke vi er og hvor vi kommer fra.
Salgssjef, Frank Johansen

Rådgiver Therese Gundersen i NXT/A2N forteller om deres oppfatning av Hedalm Anebyhus så langt og arbeidet de er i gang med.

Hedalm Anebyhus er en meget spennende merkevare med lang tradisjon og historie bak seg. De er relativt godt kjent men har til nå vært lite synlige og helhetlige i sin profil og kommunikasjon. Nå skal vi løfte dette til et nytt nivå og har allerede satt kommunikasjonsplattformen. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen i dette arbeidet sammen med Hedalm Anebyhus.

Hedalm Anebyhus ønsker å ta en tydeligere posisjon både på sosiale medier og styrke merkevaren med de 49 år med erfaring, kompetanse og tillitt som bedriften har opparbeidet seg.

Vi vet at vi har mye å hente på en tydeligere og mer enhetlig profil. Vi ser frem imot å få hjelp av NXT/A2N sine kreative medarbeidere med dette arbeidet som vi allerede er godt i gang med. Vi jobber i og mot en liten ”kick off” av forskjellige aktiviteter fra 15. august og ser frem i mot fortsettelsen av dette arbeidet som også skal legge grunnlaget for de aktivitetene vi skal gjennomføre i vårt jubileumsår, 2017, sier Salgssjef Frank Johansen videre.
Salgssjef, Frank Johansen

Daglig leder og gründer og av nxt oslo reklamebyrå og en av eierne bak NXT/A2N, Terje Davidsen ser frem i mot et langsiktig samarbeid med Hedalm Anebyhus. 

Vi har jobbet med mange eiendomsselskaper, men ikke den type bedrift som Hedalm Anebyhus og som også har en så lang historie bak seg. Det at Hedalm Anebyhus valgte oss i konkurranse med fire andre byråer basert på en strategisk tilnærming, kreativitet, teknisk innsikt og resultater vi har levert for andre aktører tar vi som en tillittserklæring. Vi er allerede i gang med arbeidet for å gjøre Hedalm Anebyhus til en vinner innen ferdighus og hytter i Norge, avslutter Davidsen.
Adm. Direktør & Partner NXT/A2N, Terje Davidsen

Johansen oppfordrer alle sammen til å like dem på Facebook hvor det vil komme flere spennende nyheter og konkurranser utover høsten.

Ta kontakt med ditt lokale Hedalm Anebyhus-kontor hvis du har spørsmål om noen av deres hus- eller hyttetyper eller om du er en utbygger eller investor som er ute etter flermanns- og prosjektboliger.

<< Forrige         46 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader