Jentene tar over i A2N! Og vi har fått ny byråleder!

I over ni år var det bare gutter i Digitalbyrået A2N. I 2010, ansatte vi den første jenta – Nina Marie Eriksson. Det skulle gå ytterligere ca fem år før vi ansatte jente nr 2. 
Men nå skjer det noe i A2N – i løpet av de siste par årene har jentene strømmet inn dørene, og nå teller vi snart flere jenter enn gutter. Miljøet her har nok godt av en jevnere fordeling. Personlig tror jeg vi blir et bedre byrå med jentenes inntog. 

Ikke nok med det, Nina Marie Eriksson er nå blitt byråleder! 

Vi synes det er kult at vi har fått en kvinnelig leder. Vi trenger ei som kan holde oss litt i ørene og som har et godt overblikk. A2N er et digitalbyrå i vekst og med store ambisjoner, så dette er en skikkelig tillitserklæring for Nina. I 2016, ble hun partner i NXT/A2N og nå fortsetter hun den spennende reisen her hos oss. Det blir gøy å følge med videre – vi tror hun vil lykkes veldig bra i denne rollen. 

Nina har imponert oss stort de siste årene, både som prosjektleder og strateg. Hun har tatt store steg og vist seg som en bra ambassadør ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere. Hun har også vært betydelig involvert i oppbygningen av vår performance-avdeling og som leder av teamet, så for Nina vil ikke overgangen til byråleder bli så stor. Det er nettopp denne innsatsen som gjør oss trygge på at hun er rett person til denne utfordringen.
nina bilde
nina bilde
Det er spesielt gøy å få påvirke sin egen og nå også andre sin arbeidshverdag så mye - og ikke minst se resultatene av det. Jeg setter stor pris på å få denne muligheten. 

Mitt fokus blir å bygge videre på alt det fine vi har. Det er lett å glede seg til å gå på jobb når man har så mange flotte folk rundt seg. Både talentfulle medarbeidere og fantastiske kunder som hele tiden driver oss fremover.
Nina Eriksson - Byråleder

Personlig ser jeg veldig frem til å få med meg Nina i ledelsen, en å sparre med og en viktig lagspiller for meg fremover. Jeg kommer til å ha en finger med i spillet, men ønsker at Nina skal få mye spillerom og gjøre ting på sin måte. 

Vi gratulerer Nina og ønsker henne masse lykke til med de nye utfordringene!

Jo Simen Skog 
Digitalbyrået A2N

<< Forrige         27 av 63        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader