NXT/A2N NOK EN GANG KÅRET TIL AGENCY OF THE YEAR

Nok en gang ble fokuset på IDN-konferansen i Lisboa rettet mot Norge og NXT/A2N, når de gjeveste prisene i den internasjonale byråkonkurransen IDN Awards skulle deles ut. De rundt 30 ansatte i byrået har vært delaktig i kampanjer som involverte alle kompetanseområdene performance, film og strategi, samt print og kreative tjenester. 

Resultatet ble en hyggelig retur til Oslo for å plassere 7 nye gjeve priser på premiehylla:Fra venstre: Thomas Andresen, Greger Flak, Nina Eriksson og Johan Ekman.

I oktober var representanter fra NXT/A2N på plass i Lisboa for å dele erfaringer og idéer med byråer fra hele verden. Konferansen ble avsluttet med høytidelig gallamiddag og prisutdeling for gjennomførte kampanjer i løpet av det siste året. Det var da svært gledelig når byrålederne Johan Ekman og Nina Eriksson ble oppropt på podiet for å motta prisen «Agency of the Year».

- Det er veldig hyggelig å få anerkjennelse fra InterDirect Network, som nok en gang har kåret oss til «Agency of the Year». Våre bidrag holder høy internasjonal standard, og det gleder oss særlig å få spesialpriser for både kreativt arbeid, strategi og resultat. 
Johan Ekman, Byråleder 

Gull:
- B2C Multichannel – «Heavy Water to the People» (Samlerhuset)
- B2B Multichannel – «ProtecThor» (Nets)
- B2C Digital – «Girls Outdoor» // Turjenter (Helsport)

Spesialpriser:
- Special award for Creativity (ProtecThor – Nets)
- Special award for best Strategy and Result (Girls outdoor – Helsport)
- Special award for Social Media (Janitors Wife – Cramo)
- Agency of the Year

InterDirect Network ble grunnlagt i 1988 da flere selvstendige reklamebyråer så nødvendigheten av et nettverk og byråsamarbeid, for å dele erfaringer og råd på tvers av landegrenser i Europa. Suksessen har vært stor siden den gang. IDN er nå et stort organisert nettverk bestående av over 1750 ansatte, fordelt på byråer fra hele verden. Selv om antallet medlemmer fortsatt øker, er og forblir hovedmålet det samme: Samarbeid og utveksling av erfaringer for å imøtekomme byråkunder og tilfredsstille deres behov. 

Les hvordan det gikk på IDN Awards i fjor.
 
 
<< Forrige         26 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader