Økte konverteringene med 600%!

Gikk fra 2 henvendelser i uka til 2 om dagen

Kolbotn Tannhelsesenter hadde en innholdsrik og god nettside, som de fikk mye skryt av. Nettsiden hadde fine bilder og en omfattende presentasjon av tjenester og tannhelseinformasjon. Mobilversjon av nettsiden hadde de også, og den fungerte helt greit.

Nettsiden var søkemotoroptimalisert og de kjørte i tillegg betalt søk i Google. Dette kombinert ga en jevn flyt av nye pasienter, og i snitt ble kontaktskjemaet fra nettsiden utfylt 2 ganger i uken. Når ting fungerer såpass bra, er det lett å hvile på laubærene og fortsette som før.

Man bør være offensiv og ta affære mens ting er bra og ikke vente til det butter.

Nettsiden var blitt 4 år gammel og noen svakheter var absolutt tilstede! Mye har skjedd på 4 år og vi argumenterte for for en kraftig revitalisering blant annet av følgende grunner:

  • Nettsiden var ikke responsiv
  • Manglet responsskjemaer på de viktigste tjenestene
  • Det var større fokus på informasjon og mindre på konverteringer
  • Utrykk var bra, men ikke optimalt tilpasset dagens standard
  • Prisene kom ikke godt nok fremInnholdet var gammelt og utdatert, og det var behov for nye bilder både av de ansatte og klinikken
Vi ble enige om omfang og utviklet nye nettsider der vi tok hensyn til de overnevnte utfordringene. De nye nettsiden har et helt annet fokus på det å skape henvendelser/ konverteringer. Vi vet også hvor viktig det er å ha en god prisoversikt for å få den berømte konverteringen.

Nettsidene er blitt responsive og fungerer utmerket i alle skjermstørrelser. Samtidig som de nye nettsidene ble lansert tok vi over optimaliseringen av Google annonser. Vi økte budsjettet noe, samtidig som vi optimaliserer noen timer hver måned. Dette gjør at kunden får flere relevante treff og betaler mindre pr klikk.

Nettsidens gode organiske synlighet er videreført og forsterket. Ved søk på tannlege + Kolbotn og flere andre søkebegreper finner du Kolbotn Tannhelsesenter godt plassert øverst i søkeresultatene, og gjerne med flere oppføringer.

Nettsiden har nå vært live i over 6 mnd og dommen er soleklar. Fra ca to henvendelser pr uke, får de nå to til tre henvendelser pr dag!

Det er gøy å se at det omfattende arbeidet vi gjør fungerer så bra! De samme resultatene ser vi hos flere av våre kunder som utfører lignende grep.

Synes du det er vanskelig å få trafikk inn til nettsiden din, eller ønsker å øke konverteringer? Ta kontakt med oss for å høre mer om hva vi kan tilby deg og din nettside.

Ring oss på 22 09 04 00

Jo Simen Skog
simen@a2n.no
<< Forrige         67 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader