Solid vekst hos Digitalbyrået A2N

Vi takker kunder og ansatte for et spennende og godt 2015! Vi satte oss et hårete mål om å nå 20 millioner i omsetning. Det var en frisk målsetning, med tanke på at 2014 endte på 14 millioner. Det ble jobbet hardt mot slutten av året, og vi kom i mål på ca. 20,5 millioner. 40% vekst! Omsetningen sender oss inn på gasellelisten igjen, noe vi synes er veldig gøy!

Det er en psykologisk milepel å runde 20 millioner, sier administrerende direktør og partner Jo Simen Skog. Vi føler oss nå godt rustet for å ta imot større oppdrag og flere spennende kunder i 2016.  Veksten har kommet over hele fjøla, men vi ser spesielt at performance-avdelingen har fått mer å gjøre. Vi har også hatt mange spennende boligprosjekter i løpet av året, som har gitt både oss og reklamebyrået god omsetning. 

Det er også gledelig å se at vi får inn stadig flere prosjekter som følge av at vi nå er et mer komplett byrå. Kundene opplever vår nærhet til nxt oslo reklamebyrå som svært positiv. Vi får stadig større og sterkere merkevarer i porteføljen som en følge av dette. Gode anbefalinger fra eksisterende kunder har også spilt en viktig rolle. Kundene ser at de blir godt ivaretatt og at vi har kompetanse langt utenfor det digitale. 

Det er selvsagt også svært viktig for oss at vi har noen av de beste digitale hodene i bransjen. 
For å takle den videre veksten, har vi nettopp ansatt to nye personer til vår performance-avdeling, som begynner allerede i mai. Videre ser vi at de to nyansettelsene vi gjorde siste halvår 2015 har vært meget vellykket. Med nye sterke ressurser med på laget er vi godt rustet for videre vekst. 

Med årets to første måneder bak oss, ser vi at det er realistisk med en betydelig vekst også i 2016.
Vi har fremdeles bare sett starten av den digitale vridningen av markedsbudsjettene. I 2016 tror vi på fortsatt vekst i performance-avdelingen, særlig innen mikro-content. Vi tror også vi løfter oss innen nettsideproduksjon, med flere tyngre webprosjekter.
 
2016, here we come!

<< Forrige         56 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader