Vi søker teknisk prosjektleder til vårt digitalbyrå



Her hos oss treffer du mange hyggelige ansatte og spennende kunder. Du får garantert utviklet deg som prosjektleder og mulighet for varierte og spennende arbeidsoppgaver. Vi ser etter en som kan ta et lederansvar ovenfor utviklere og være en bauta for våre rådgivere på tekniske utfordringer.

Ut over det å være teknisk dyktig, er du flink til å følge opp arbeidet med utvikling av webløsninger og prosjekter i digitale medier. Du er sulten på å utvikle deg videre og ser på jobben som en viktig del av livet ditt. Du vil jobbe tett med våre team og får en operativt viktig rolle, med ansvar for fremdrift, kvalitetssikring og leveranse til våre kunder.

Som teknisk prosjektleder i Digitalbyrået A2N har du evne til å identifisere våre kunders behov. Du kan foreslå løsninger og konsepter direkte i første kundemøte. I diskusjon med kunden og/eller utviklerne våre, har du en grunnleggende kunnskap om databaser, integrasjoner og kan være med på å uforme løsningsforslag.

Det er et krav at du har utviklerbakgrunn og erfaring fra prosjektledelse. Vi jobber på flere plattformer, men ønsker at du spesifikt har bra med erfaring i Wordpress. Du trives med å ha mange baller i luften og klarer å lande alle sammen på en strukturert måte.
  

For mer informasjon kan du ta kontakt med:

Jo Simen Skog
Daglig leder & Partner 
934 47 370, simen@a2n.no

eller

André Sunde-Nilsen
Prosjektleder & Partner 
917 69 235, andre@a2n.no

Søknad sendes sammen med CV til firmapost@a2n.no.

Søknadsfrist:
Snarest og innen 15. juni.


Hvem er vi?

Digitalbyrået A2N er den digitale delen av NXT/A2N reklame- og digitalbyrå. Mange kjenner oss som Assist2net som var vårt selskapsnavn i 12 år før vi døpte oss til dagens navn. Sammen med NXT Oslo Reklamebyrå driver vi et fullservice resultatorientert byrå, som leverer strategiske og kreative reklamekonsepter innenfor digitale og tradisjonelle medier. Vi har en stabil og interessant kundeportefølje, og opplever for tiden en spennende ekspansjon, særlig innen digitale og sosiale medier.

Vi er totalt 40 mennesker fordelt på reklame- og digitalbyrået. Vi har kontorer sentralt i Oslo (Øvre Slottsgate 2B) hvor 27 av våre dyktige og dedikerte medarbeidere sitter. I tillegg har vi 13 webutviklere som arbeider i India.

Vi opplever en rivende utvikling og søker derfor deg som ønsker nye utfordringer. Vil du jobbe i et uformelt og sterkt fagmiljø hvor vi brenner for å skape resultater for våre kunder, så har du funnet oss.

Les mer om oss her.


Hvem er du?

 • Du har en solid forståelse for digital teknologi og avanserte webløsninger.
 • Du er fleksibel, løsningsorientert og vant til å arbeide mot deadlines.   
 • Du ser instinktivt hva som skaper gode brukeropplevelser på nett.
 • Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne.
 • Du har lederegenskaper og ønsker å lede et team med designere og utviklere.
 • Du har estetisk sans og vet hva som vekker følelser og kjøpelyst.
 • Du er trygg i kundemøter og elsker å selge inn og argumentere for ideer.

 

Vi tilbyr

 • En stilling med ansvar og høy grad av påvirkning.
 • Mulighet til å jobbe med ulike prosjekter og nye utfordringer hver dag.
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling.
 • Et sterkt fagmiljø og meget hyggelige kollegaer.
 • Konkurransedyktige betingelser.

<< Forrige         48 av 69        Neste >>
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader