NXT/A2N Reklame & Digitalbyrå
© Copyright 2018 hei@nxta2n.no
NXT/A2N er resultatet av den vellykkede sammenslåingen av NXT Oslo Reklamebyrå AS og Digitalbyrået A2N AS. Begge selskapene ble grunnlagt i år 2000 og hadde en solid posisjon innen sine respektive områder. NXT startet som en DM-spesialist som laget kostnadseffektive og responsutløsende kampanjer, og etablerte seg med tiden som et av Norges ledende DM-byråer (noe vi er stolte av å fortsatt være). A2N startet som en leverandør av kostnadseffektive webløsninger, og har over årene produsert og driftet tusenvis av nettsider for sine kunder. 

Siden samlokaliseringen i 2013 har vi utviklet oss kraftig. Vi tilbyr nå et bredt spekter av markedsførings- og kommunikasjonstjenester, og kan håndtere stadig større og mer krevende oppdrag. Nøkkelen til suksess ligger i viljen til å tilpasse seg, uten å vike fra vår hovedoppgave – vi skal skape resultater for våre kunder!

Et av Norges ledende kampanjebyråer

Kampanjegjennomføring med målbare og lønnsomme resultater for våre kunder har alltid vært og er en spesielt viktig del av vårt DNA. Vi er meget stolte av vår brede fagkompetanse. Blant andre byråer i vårt segment og størrelsesorden er det få som kan tilby et så bredt spekter av tjenester og samtidig ivareta den viktige personlige oppfølgingen vi vet betyr så mye for våre kunder.

Med en målrettet tilnærming lager vi kreative, kostnadseffektive og målbare løsninger. Med NXT/A2N får du en uhøytidelig og proaktiv markedsføringspartner som brenner for å lage effektive kampanjer for deg som kunde.

Vi tilbyr fagekspertise og tjenester innen følgende områder:

  • Reklame
  • Grafisk produksjon 
  • Nettsider
  • Performance marketing


NXT/A2N er fortsatt to juridiske enheter, men opererer likevel som ett byrå:

  • NXT Oslo Reklamebyrå AS – org.nr. 981 520 564
  • Digitalbyrået A2N AS – org.nr. 988 909 378