NXT/A2N Reklame & Digitalbyrå
© Copyright 2018 hei@a2n.no


Nok en gang ble fokuset rettet mot Norge når prisene i den internasjonale byråkonkurransen IDN Awards skulle deles ut. For tredje året på rad ble NXT/A2N kåret til «Agency og the Year» og kunne stolt reise hjem til Oslo med hele syv gjeve priser.


25-28. oktober var representanter fra NXT/A2N på plass på IDN-konferansen i Barcelona for å dele erfaringer og idéer med byråer fra hele verden. Konferansen ble avsluttet med høytidelig gallamiddag og prisutdeling for gjennomførte kampanjer i løpet av det siste året. Den prestisjefylte byråkonkurransen IDN Awards endte med suksess for NXT/A2N også i år!

- Det er fantastisk å bli kåret til «Agency of the Year» for tredje året på rad, særlig siden det i år var et veldig høyt nivå på de innleverte bidragene. Det viser at vårt arbeid holder høy internasjonal standard, og det gleder oss særlig å få både Gull og Sølv innenfor kategorien «Customer Strategy». Det er en hyggelig bekreftelse på at vi kan tilby våre kunder en totalleveranse som virkelig skaper resultater, forteller byråleder Johan Ekman.


Ny kategori-inndeling og rekordmange bidrag

I år var det blitt en forandring i kategori-inndelingen, hvor noen kategorier har blitt erstattet med nye for å bedre dekke dagens mer komplekse mediebilde og de muligheter dette medfører. De 28 ansatte i byrået har vært delaktig i kampanjer som involverte alle våre kompetanseområder; strategi, kreative tjenester, performance, web og grafisk produksjon. Til tross for mer krevende kategori-inndelinger og rekord i antallet innleverte bidrag, kunne vi likevel reise hjem til Oslo med 7 nye gjeve priser å plassere på premiehylla:

Agency of the Year 

Customer Strategy
Gull – Rekruttering av VG Bud på Snapchat / Verdens Gang
Sølv – Kampanje for nye husmodeller / Hedalm Anebyhus
 
Loyalty:
Sølv – Påskekrim / Byggtorget

Multi-channel campaigns:
Bronse – Hurum Brygge - den nye kystbyen i Oslofjorden / Anthon B. Nielsen

Innovation:
Gull – Rekruttering av VG Bud på Snapchat / Verdens Gang

Special Awards:
Best Entry – Hurum Brygge - den nye kystbyen i Oslofjorden / Anthon B. Nielsen