NXT/A2N Reklame & Digitalbyrå
© Copyright 2018 hei@a2n.no
Vi skal nå ansette både Senior Designer og Designer og gleder oss til å høre hva du kan bidra med. Vi er 26 flinke folk som jobber sammen for å skape kreative konsepter og gode løsninger som skal begeistre og gi resultater for våre kunder.

Senior Designer

Du er visuelt sterk og har det i fingerspissene. Du vet at du kan løfte de fleste prosjekter det lille ekstra. Du er teknisk sterk med programvare og lærer deg nye verktøy raskt. Som designer er du en sterk bidragsyter i kreative prosesser, har erfaring med konseptutvikling og å presentere konsepter/ideer på en enkel og god måte. Du er opptatt av å forstå både kundene våre, men også brukerbehovene til deres kunder. Vi ser etter deg som har noen spesialistområder, men som kan jobbe bredt.

Hos oss vil du f.eks jobbe med:

 • Visuell profil/identitet
 • Nettsider, Wireframes
 • Kreative konsepter
 • Kampanjesider
 • Enkel animasjon

 

Du har minimum 5 års erfaring fra byrå, sterk visuell sans, du er rå på Adobe CC pakken, erfaring fra Sketch, Adobe XD, Office-pakken, AfterEffects eller Premiere, og du har følgelig digital kompetanse. Du liker varierte arbeidsoppgaver og dager. Du er kjent for å være engasjert, energisk, positiv, blid og en sosial person som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

 

Designer

Vi ser etter en designer som vil jobbe i et bredt spekter av oppdrag med varierende kompleksitet. Du er nysgjerrig på trender og ny teknologi, samt genuint interessert i å lære. Du tar ansvar for egne oppgaver og bidrar i teamet. Som designer er du kjent med kreative prosesser, er nøyaktig og løsningsorientert.

 
Hos oss vil du f.eks jobbe med:

 • Kampanjer, digitalt og print
 • Materiell til nettsider
 • Presentasjonsmateriell
 • Kataloger
 • Pakningsdesign 
   

Du har minimum 3-årig utdannelse eller erfaring innen grafisk design / visuell kommunikasjon, god visuell sans og teknisk sterk på Adobe CC pakken, erfaring fra Sketch, Adobe XD, Office-pakken, AfterEffects eller Premiere. Om du er god på illustrasjon så er det ingen ulempe. Du har følgelig digital kompetanse. Du er kjent for å være engasjert, energisk, positiv, blid og en sosial person som bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr

Du blir en del av et sterkt og kreativt fagmiljø med masse hyggelige folk. Alle hos oss har et fagområde med ulik spesialkompetanse, men vi jobber bredt og hverdagen er variert med mange spennende oppdrag. Vi jobber i kreative team hvor du vil få en sentral rolle, med ansvar og mulighet til å påvirke prosjektene. Du vil jobbe tett med ulike merkevarer og fagspesialister på huset. Hos oss får du et godt og sosialt arbeidsmiljø med hyggelige og  dyktige kollegaer. Vi holder til i moderne kontorer midt i hjertet av byen, har egen kokk og «kaffebar», gratis treningsrom og mulighet for massasje hver uke.

Hvem er vi?

NXT/A2N er et reklame -og digitalbyrå som hjelper virksomheter med kommunikasjon i alle kanaler. Vårt mål er å skape konsepter og løsninger som evner å begeistre og skape resultater for våre kunder. 
        
Vi har ulike fagområder på huset innen Reklame, Produksjon, Nettsider og Performance marketing. Som spesialist innen vårt fagområde på resultatskapende reklame, er vi generalist når det kommer til å løse kreative oppgaver og problemstillinger.

Vi er også Norges representant i det internasjonale byrånettverket, Inter Direct Network (IDN), et byrånettverk av 35 uavhengige byråer world wide. Årets byrå i IDN Awards 2016, 2017 og 2018.

Om du finner en av disse interessante, så merk deg – det er to forskjellige kontakter til henholdsvis stillingene Senior Designer og Designer.

Kontakt oss om stillingen Senior Designer:

Denne stillingen søker du på via Teft
Anna eller Eivind i Teft gir deg mer informasjon om prosessen. 

Om stillingen Designer

Erik Johnsen, Byråleder i NXT. Ring 900 89 154 eller send CV + søknad til hei@nxt.no

Søknadsfrist er snarest. Vi vil behandle søknader fortløpende.