NXT/A2N Reklame & Digitalbyrå
© Copyright 2018 hei@nxta2n.no
Vi i NXT/A2N Reklame & Digitalbyrå brenner for reklame som skaper resultater. Uansett kanal, lager vi reklame som gir deg som oppdragsgiver målbare resultater, ikke bare oppmerksomhet. Vi er eksperter på utvikling av målrettede leads- og salgsskapende kampanjer og har riktig erfaring for å kunne hjelpe deg som kunde med å oppnå dine ønskede resultater. Våre oppdrag spenner seg fra de store multimediale kampanjene til mindre enkeltstående oppdrag for kundene våre.


Strategi

God reklame skal være relevant og engasjerende. Det krever en overordnet strategi basert på nøkkelinnsikt om både kunden og merkevaren, og en kommunikasjon som legger vekt på kundens subjektive opplevelse av produktet. Med godt forarbeid blir den kreative prosessen enklere – og resultatet bedre. Våre rådgivere kan hjelpe deg med alt fra overordnet markedsstrategi og kommunikasjonsplattform til kampanjestrategi for dine produkter og tjenester.


Design

Når ditt reklameoppdrag eller din kommunikasjonsplattform skal realiseres, er det visuelle svært viktig. Våre dyktige designere hjelper deg med alt fra visuell identitet til grafisk design, webdesign og ferdiggjøring. På trykk arbeider vi med alt fra profilprogram og produktdesign til annonser, DM, butikkmateriell og magasindesign. Digitalt arbeider vi med design av nettsteder, kampanjesider, digitale annonser, og ikke minst innhold til sosiale medier som Facebook, Instagram og Snapchat.


Kreative løsninger

Våre kreative team håndterer et bredt spekter av reklame- og kommunikasjonstjenester. Vi kan bistå med alt fra produksjoner av kataloger/magasiner, print-/webannonser til gjennomføring av komplekse mulitikanalkampanjer, utvikling av kreative konsepter og visuelle identiteter.

Ta kontakt med en av våre rådgivere slik at vi kan bli bedre kjent og se på hvilke tjenester og utfordringer vi kan løse for deg.