Om oss

NXT/A2N består av de to selskapene NXT Oslo Reklamebyrå AS og Digitalbyrået A2N AS.

Vi i NXT/A2N brenner for å skape resultater for deg som kunde, enten det er å flytte varer eller å endre holdninger. Vi er i dag 45 personer fordelt på reklame- og digitalbyrå samt vårt eget utviklingssenter i India med 15 tekniske personer som står klare til å skape resultater for ditt selskap. NXT/A2N har en samlet omsetning på ca 55 millioner kroner. Selskapene er fortsatt eid av sentrale ansatte.

NXT/A2N har en tydelig og enkel arbeidsfilosofi. Vi mener at all markedsføring skal være relevant og engasjerende. Vi tror på den gode, kreative ideen, men tror enda mer på et gjennomtenkt og godt formidlet budskap som treffer kunden der hun er akkurat nå. Vi foretrekker det gode håndverket som vinner kunder i stedet for priser. Det skal alltid være et relevant budskap løftet frem av en sterk ide.

Med en så tydelig resultatorientert filosofi, er det klart at vi er spesielt glade i 1:1 markedsføring, enten det er i form av en interaktiv kampanje eller en god gammeldags DM. Vi ser at det i stor grad er de samme teknikkene og mekanismene som gjelder på nett som på papir; det viktigste er hvem du snakker med og når du gjør det, ikke hvilken kanal du bruker. Uansett kanal, så bygger en vellykket kampanje på en målrettet strategi basert på nøkkelinnsikt om kunde, produkt og målsetting.

Med god innsikt, involvering og kreativitet skaper vi resultater.

Om Digitalbyrået A2N AS

Kvalitet, oppfølging og resultater er våre kjerneverdier. Vi har alltid hatt fornøyde kunder, noe som oppnås gjennom resultatorienterte og moderne tjenester.

Les mer

Flere aktuelt saker

TURJENTER I HUNDRE!
TURJENTER I HUNDRE!

#turjenter delt over 100.000 ganger. Resultatene til turjenter.no er over all forventning. Vant prisen «Årets Markedsførere».

Les mer
Mobilannonsering
Mobilannonsering

Mobilannonsering gir mange muligheter for å målrette annonseringen til å være mer relevant til hva folk søker etter. Les våre tips på hvordan du, kan treffe riktig målgruppe via mobilen!

Les mer
Solid vekst hos Digitalbyrået A2N
Solid vekst hos Digitalbyrået A2N

Vi takker for et spennende og godt 2015! Vi satte et hårete mål om å nå 20 millioner i omsetning. Det var en frisk målsetning, med tanke på at 2014 endte på 14 millioner.

Les mer
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
NXT/A2N er Fanbooster Certified Partner
loader