Om Digitalbyrået A2N AS

Webutvikling og digital annonsering

Digitalbyrået A2N ble etablert i 2000, den gang med navnet Assist2net. Etter at selskapet ble omdannet til et aksjeselskap i 2005 har vi ikke sett snurten av røde tall, men ligget stabilt på en resultatgrad på mellom 15-25 %. Dette er vi veldig stolte av.

I 2011/2012 bestemte vi oss for å søke etter en parter. Vi ønsket et større miljø, og muligheten til å tilby en komplett løsning for våre kunder. Vi kom i kontakt med NXT Oslo Reklamebyrå, og resten har vært en svært lykkelig historie. Vi er fremdeles to selskaper, men med svært tette bånd.

Totalleverandør innen digital markedsføring

Vi leverer i dag tjenester innen webutvikling, Google AdWords, bannerannonsering, annonsering på Facebook, brukertesting, innholdsproduksjon, webanalyse og mye mer.

Vi er Google-partner og Fanbooster-partner (Facebook-annonsering). De siste to årene har vår performance marketing-avdeling vokst aller mest. Det styrker vår posisjon som totalleverandør innen digital markedsføring. Vi er et digitalbyrå som tar deg seriøst, vi er der når du trenger bistand, og står på for at du skal lykkes!

Kvalitet, oppfølging og resultater er våre kjerneverdier. Gjennom resultatorienterte og moderne tjenester får vi fornøyde kunder. Alt vi gjør skal være tuftet på å oppnå resultater for deg som kunde. 

A2N består i dag av 25 personer med hovedkontor i Oslo. Vi har også et eget utviklerteam i India. Vi omsetter for ca. 25 millioner, og ansatte i A2N sitter fremdeles med aksjemajoriteten i selskapet.
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader