Om NXT Oslo Reklamebyrå AS

NXT oslo reklamebyrå as ble etablert februar 2000 med to ansatte i et lite og trangt lokale på Greverud utenfor Oslo. Til å begynne med het vi nxt graphic og var et rent produksjonsbyrå som spesialiserte oss i å tilby løsninger som norske trykkerier ikke var i stand til å levere. Vi lovet våre kunder at vi enten kunne tilby løsninger som var rimeligere enn deres eksisterende løsning – eller løsninger som kostet det samme men som ga høyere respons.

Vi opplevde stadig at tradisjonelle reklamebyrå ikke hadde ønske om eller evne til å velge kostnadseffektive trykkløsninger. I stedet valgte de ofte den mest kompliserte løsningen – den som genererte flest byråtimer. For å bevise vår påstand om at et tettere samarbeid mellom produksjonsbyrå og reklamebyrå var veien å gå, kjøpte vi etter kort tid opp Carisma Reklamebyrå.

Etter 15 år har verden blitt mer og mer digital, og i desember 2012 giftet vi oss med Digitalbyrået A2N. Samlokalisering og aksjekjøp førte til at vi fikk integrert avdelingene effektivt, og raskt stod vi klare til å levere alt av digitale tjenester fra enkle nettsteder til avanserte nettbutikker – og fra webannonser til komplette strategier for sosiale medier. Resten er historie… I løpet av 15 år har vi vokst fra 2 til 20 ansatte og en omsetning på ca 35 millioner kroner.
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader