KUNDE: Homely
Nettsider og ny visuell identitet
loader
KONTAKT

TAGS:#Nettsider#Strategi#Design#Produksjon#Konsept#Profil#Illustrasjon

Homely – Smart boligalarm

Nadir Nalbant kom til oss med det første prosjektet fra hans nyoppstartede inkubator: Gasellefabrikken. Prosjektet var Homely, en konkurrent til det etablerte duopolet i alarmbransjen. Den 19. februar 2019 lanserte vi nettsidene og salget av produktene startet via Elektroimportøren samme dag.

Det har vært et spennende prosjekt hvor vi har fått lov til å utarbeide alt fra den visuelle profilen, identiteten, kommunikasjonsstrategien, pakningsdesignet og en skreddersydd WordPress nettside.

Homely har lansert markedets rimeligste boligalarm til kun 99 kr pr. mnd. Dette skal de få til ved at kundene selv kjøper og monterer utstyret de trenger. Det hele styres fra en hjemmesentral med smarthjem-funksjonalitet. Så kan du kjøpe de sensorene du ønsker og selv koble de enkelt opp mot appen som gir deg muligheten til å styre alle de tilkoblede enhetene. Du kan selvfølgelig koble andre smarthjemprodukter til Homely og på den måten får du mer enn en alarmtjeneste. 

Vi er stolte av å bli valgt som leverandør og gleder oss til vi nå skal inn i en ny fase av prosjektet med mer markedskommunikasjon.
 
Vi så etter et reklame- og digitalbyrå som ville være med på å utvikle et nytt konsept i et marked som har vært dominert av noen få aktører over lang tid.  Som en startup og en ny utfordrer i markedet er vi avhengig av å ha med oss en partner som evner å tenke innovativt og samtidig kunne respondere raskt med korte beslutningsprosesser.  Vi valgte NXT/A2N fordi de overbeviste oss i innledende salgsfase og vi fikk raskt tillit til de menneskene vi møtte i prosjektet.  Underveis i prosjektsamarbeidet ble vi stadig mer overbevist om at vi valgte riktig partner.  Vi er meget godt fornøyd med det arbeidet som NXT/A2N har utført for oss og kan gi dem våre beste anbefalinger.
Nadir Nalbant, styrets leder
Animert logo
Animert logo
Stort bilde - logo
1 bilder - nettsiden - Alle sider
2 bilder - detaljer web
2 bilder - detaljer web
1 bilde - produktsiden
2 bilder - Mobil
2 bilder - Mobil
1 bilde - nettsiden mobil
1 bilder - pakkedesign
1 bilde - sofamann

ANDRE REFERANSER

Malerhaugveien 25

Boligprosjekt på Ensjø fra A-Å

EY Skye

Firmapresentasjon som fanger oppmerksomheten din

Woxen Gård / Domus Eiendom

Bo utsøkt og annerledes på Bogstad

Unicef

Ikke send varme tanker, send varme pledd

Hedalm Anebyhus

Design og ny nettside

Fasadeprodukter

Revitalisering av fasadeprodukter.no

Locus Ensjø

Full pakke for boligprosjektet Locus Ensjø

Norsk Friluftsliv

Digital kampanje for å øke kjennskapen til allemannsretten

REFERANSER

loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader