KUNDE: Nets
Kreativt konsept, profil og reklamemateriell
til intern sikkerhetskampanje for hele Norden.
loader
KONTAKT

TAGS:#Strategi#Produksjon#Konsept#Profil#Illustrasjon#Film

ProtecThor: Seriously serious about security!

For ca. to år siden var vi med i en pitch for vår kunde, Nets. Problemstillingen var: Hvordan øke kunnskap og bevissthet til Nets sine ansatte rundt et tema som både er vanskelig og utrolig viktig, informasjonssikkerhet. Pitchen vant vi, og nå er vi inne i vårt tredje år med ”superhelten” ProtecThor i hovedrollen.

ProtecThor er en litt rar, seriøs, årvåken, en smule nevrotisk og klok ”superhelt”. Vår overordnede tanke da vi skapte ProtecThor var å ufarliggjøre ordet sikkerhet og heller presentere budskapene på en leken og humoristisk måte fremfor tungt, kjedelig og komplisert. Og med animasjon som vårt viktigste verktøy kjenner kreativiteten ingen grenser.

Vår målgruppe er alle ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selv om alle land er i Norden betyr ikke det at alle har samme humor eller oppfatter ting på lik måte. Tilbakemeldingene fra kunden på de aktivitetene vi har gjort har vært utelukkende positive! Kampanjen har også tatt veien helt opp til ledergruppen, som bruker kampanjen hyppig når de er ute og forteller om alt det positive som skjer i Nets om dagen.   

Gjennom de siste to årene har vi vært innom flere fokusområder som blant annet Password Management og Mobile Office Security. Vi har produsert flere animasjonsfilmer, plakater og roll-ups, brosjyrer og give-aways. Når vi lanserer et nytt tema skal det være godt gjort å ikke få det med seg i lokalene til Nets. 

De siste to årene har vi virkelig fått testet vår kreativitet ved å holde kampanjen relevant. Vi må skrive og produsere nye ideer som gjør at målgruppen vår holder seg interessert og tar til seg budskapene. I skrivende stund lanseres det en ny kvinnelig karakter som skal bistå ProtecThor med dagens mange sikkerhetsutfordringer - som stadig blir mer omfattende og kompliserte.

Stort bilde, plakat
To bilder, pakning, brosjyre
To bilder, pakning, brosjyre
Stort bilde, postkort
Stort bilde, plakat 2
To bilder, Wanted og kort
To bilder, Wanted og kort

ANDRE REFERANSER

Stor-Oslo Eiendom

For Stor-Oslo Eiendom har vi utviklet Gotaasalléen - et nytt og spektakulært boligprosjekt på Jesshe

Stor-Oslo Eiendom

Nettside og digital årsrapport

Stor-Oslo Eiendom

Visuell identitet og digital designmanual

Relokator

Visuell identitet og nettside

Homely

Nettsider og ny visuell identitet

Turjenter relansert

Nettside, visuell profil og konsept

Byggtorget

Kampanjegjennomføring og ny visuell identitet

OHT Management AS

Design, utvikling og prosjektledelse

REFERANSER

loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader