KUNDE: Aase Byggeadministrasjon
Skreddersydd WordPress
loader
KONTAKT

TAGS:#Nettsider#Design

Aase Byggeadministrasjon

NXT/A2N vant pitchen på nye nettsider for Aase Byggeadministrasjon, vinteren 2018. Oppdraget bestod i å utvikle en ny og moderne webplattform for Aase som svarte til de behovene selskapet nå har etter å ha vokst betydelig de siste årene.

Aase består av Aase Utvikling og Aase Prosjekt. Aase Utvikling identifiserer og investerer i utviklingsprosjekter og påtar seg totalansvaret for utvikling og realisering av disse i samarbeidene med eiendomsbesittere og finansielle samarbeidspartnere. Aase Prosjekt er engasjert i utvikling og gjennomføring av  både større stedsutviklingsprosjekter til mindre boligprosjekter og rehabiliteringsprosjekter for borettslag. I alle typer byggeprosjekter styrer og samkjører Aase prosessene for å oppnå det best mulige resultatet.

I mai lanserte vi nye aase.no, en WordPress som vi har laget flere spennende skreddersydde funksjoner til. Det er lagt vekt på at tjenester og prosjekter skal komme tydeligere frem samt å forenkle kundens jobb med å oppdatere innholdet på nettsiden.

Ingeniører er kjent for sin ryddighet, og prosjektet er absolutt et resultat av et godt samspill mellom Aase og oss i NXT/A2N. Vi har fått gjennomgående gode tilbakemeldinger fra vår kunde, noe vi verdsetter høyt. Se egen uttalelse fra kunde under.
Aase valgte NXTA2N da de traff blink på alle konkurransevilkårene for den nye nettløsningen vår. De hadde særlig god oppgaveforståelse og viste tidlig at de forstod behovet vårt. Vi er svært fornøyde med den nye nettsiden og oppfølgingen vi har fått under og etter lansering.
Sten Solseth, web-redaktør og administrasjonssjef
aase_forside_web
Aase_NXTA2N-web_tablet
Aase_NXTA2N-web_tablet
Aase_web_mobil_forside
Aase_web_prosjekter
Aase_web_prosjekt
Aase.no var et spennende prosjekt som kjennetegnes av ambisiøse frister, effektive møter og raske tilbakemeldinger underveis (fra kunde til oss og vice versa) og et sluttresultat både kunde og vi som leverandør er meget fornøyd med. God kommunikasjon underveis var nøkkelen til at vi overholdt planlagt fremdrift. Vi laget en rekke skreddersydde maler som gjør det enkelt for kunde å oppdatere de forskjellige seksjonene på forsiden, prosjektsidene, aktuelt mm. Nå gleder vi oss til neste prosjekt for Aase, som allerede er i startgropen.
André Sunde-Nilsen, prosjektleder

ANDRE REFERANSER

Relokator

Visuell identitet og nettside

Homely

Nettsider og ny visuell identitet

Turjenter relansert

Nettside, visuell profil og konsept

Byggtorget

Kampanjegjennomføring og ny visuell identitet

OHT Management AS

Design, utvikling og prosjektledelse

Markisemannen

Betalt søk og displayannonsering

Nets

Kreativt konsept, profil og materiell til intern sikkerhetskampanje.

Aase Byggeadministrasjon

Skreddersydd WordPressløsning

REFERANSER

loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader