KUNDE: Form/Funk
Nye nettsider og profilgjennomgang
loader
KONTAKT

TAGS:#Performance#Google AdWords#Instagram#Facebook ADS#Nettsider#Strategi#Design

Form/Funk AS

Vi har i dag lansert nye nettsider for Form/Funk. I forbindelse med oppdraget har NXT/A2N også bistått med en gjennomgang av hvordan Form/Funk effektivt kan bruke sin profil i kommunikasjonen. Vi har også laget ny firmapresentasjon og malverk for produktark.

Den nye nettløsningen kommer med et nytt system, integrert fra Architonic. Løsningen har klart fokus på call-to-action og brukeren er satt i fokus hele veien. Sidene fokuserer på å inspirere potensielle kunder med gode bilder for at de senere skal ta kontakt med Form/Funk. NXT/A2N fikk oppdraget med nye nettsider til Form/Funk etter at de vant en pitch, høsten 2017.

Form/Funk er en møbelforhandler som hele tiden jakter den ideelle kombinasjon av form og funksjon. Det er ikke menneskene som skal tilpasse seg omgivelsene, men omgivelsene som skal tilpasse seg menneskene. Form/Funk er forhandler av interiør og kontormøbler til kontraktsmarkedet. De jobber både mot privat og offentlig næringsliv, og besitter rammeavtaler mot offentlig sektor.


Office
Nettiside devices
Presentasjon mac
Presentasjon div
Presentasjon div
Form/Funk AS ønsket i 2017 å utvikle en ny hjemmeside skreddersydd etter vårt behov. Etter en anbudsrunde engasjerte vi NXT/A2N, som fremstod som en meget kompetent og prisgunstig aktør. Som en total leverandør av interiørløsninger til kontraktsmarkedet la Form/Funk stor vekt på hjemmesidens design og teknisk funksjon, noe NXT/A2N har levert 100%. Under prosessen har vi hele tiden arbeidet etter en ryddig og oversiktlig fremdriftsplan, og budsjettene er overholdt fra A til Å. Totalt sett er vi derfor veldig fornøyd med NXT/A2N med alt fra rådgivning, teknisk support og sluttresultat.
 
Gisle Enger Ullbråten
Produktark 2
Produktark
Produktark
white

ANDRE REFERANSER

Malerhaugveien 25

Boligprosjekt på Ensjø fra A-Å

EY Skye

Firmapresentasjon som fanger oppmerksomheten din

Woxen Gård / Domus Eiendom

Bo utsøkt og annerledes på Bogstad

Unicef

Ikke send varme tanker, send varme pledd

Hedalm Anebyhus

Design og ny nettside

Fasadeprodukter

Revitalisering av fasadeprodukter.no

Locus Ensjø

Full pakke for boligprosjektet Locus Ensjø

Norsk Friluftsliv

Digital kampanje for å øke kjennskapen til allemannsretten

REFERANSER

loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader