Google Ads - Betalt Søk

Betalt søk

Annonsering på Google

Den meste kjente "betalt-søk"-løsningen er antakelig Google Ads, tidligere kjent som Google Adwords. Det er tekstannonsene du ser øverst i søkeresultatet når du googler. Disse plasseringene er altså betalt.

NXT/A2N har meget høy kompetanse på betalt søk. Det er en «always on»-aktivitet, som vi anbefaler veldig mange av våre kunder for generell tilstedeværelse i Google Ads.

Hvorfor skal dere velge betalt søk hos oss?


NXT/A2N fikk sitt performance-team på beina i 2013, og har siden da jobbet med å ansette dyktige og engasjerte hoder. Vi har sett hva kundene forventer, og tilpasser vår arbeidsmodell etter deres behov.

I dag jobber vi etter noen få og veldig enkle prinsipper:


1. Ingen bindingstid. Om det ikke fungerer på en tilstrekkelig lønnsom modell, anbefaler vi ikke kanalen. Derfor kan det heller ikke være noen avtale på tid. Performance handler om å optimalisere etter resultater, og om noe ikke fungerer, skal vi anbefale våre kunder å prøve noe annet.

2. Det er forskjell på spending (penger man omsetter hos Google) og kostnader for at vi skal drifte løsningene. Derfor får alle våre kunder spesifiserte fakturaer, hvor det er enkelt og se hva som går til oss og hva som går til Google

betalt-sok-google

Rapportering


Vi bruker i dag ReportGarden som rapporteringsverktøy for våre kunder. Dette har en kostnad på 2 % av spending. Det vil si at om du bruker 10 000 kroner per måned på Google Ads annonsering, vil det komme et tillegg på 200kr for rapporter. Dette er ren viderefakturering.


Er Google Ads betalt søk noe for deg?

Om du kan svare ja på ett av følgende, bør du absolutt bruke Google Ads:

  1. Har du et ønske om at dine potensielle kunder skal ta kontakt med deg etter de finner din nettside?
  2. Driver du med direkte salg på nett?
  3. Ønsker du flere nye kunder?
 

Hvordan vi jobber med betalt søk i Google Ads; 

  1. Vi oppretter en søkekonto, eller overtar en eksisterende konto
  2. Vi tar en gjennomgang av deres nettside og hvordan dere legger fram produktene mot en søkeordsanalyse, som forteller oss om deres presentasjon stemmer overens med hvordan folk søker for å finne dere eller deres konkurrenter.
  3. Vi implementerer ny konto, eller oppdaterer eksisterende konto, med en riktig kontostruktur, nye tekstannonser med utvidelser, og legger opp riktig målretting.
  4. Vi kobler kontoen med Google Analytics for å samle mer nøyaktig data. Her kan vi også opprette mål som utfylling av skjemaer, klikk på nedlastbare filer eller transaksjoner (nettbutikker). Dette er et viktig arbeid for å se effekten av aktivitetene vi gjør.
  5. Vi rapporterer resultatene, og starter en ny runde med optimalisering av kontoen for å forbedre tallene kontinuerlig, samt passe på at kontoen er oppdatert med riktig tilpasset budskap.

loader

Siste referanser fra: #Betalt søk

FASADEPRODUKTER

FASADEPRODUKTER

Google AdWords - Good performance!

RYGGE TANNLEGESENTER

RYGGE TANNLEGESENTER

Nettsider, facebook og Google AdWords

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader