Vi elsker reklame som får målgruppen til å respondere

Ønsker du å skape en kreativ og kostnadseffektiv DM-kampanje som får oppmerksomhet i postkassen, på dørmatta eller blir levert hele veien inn på kontoret til bedrifter? Ta en prat med våre erfarne produksjonsledere – vi har i løpet av to desennier produsert flere tusen DM-kampanjer (B2C og B2B) på vegne av kunder og andre reklamebyråer.

Våre produksjonsledere er spesialister på å utvikle smarte trykktekniske og kostnadseffektive løsninger. Vi hjelper også til med all taktisk produksjonsgjennomføring og fulfillment, enten det er snakk om en kompleks DM-kampanje eller enkeltstående brosjyrer. Ingen oppdrag er for små for oss. Vi er her for å skape de mest optimale løsningene for deg som kunde.


Vi gjør din idé enda bedre

Har du en god kreativ idé for en DM, kan det være lurt å stemme av med eksperter. Bruk oss som sparringpartner, så kan vi sammen optimalisere løsningen, og tilpasse den til en effektiv produksjon slik at du unngår å betale for mye penger. Videre jobber vi med å forsterke din idé slik at den blir så selgende og optimal som overhodet mulig.

Vårt kreative team har lang erfaring med utvikling av DM’er og vet hva som fungerer. Vi hjelper deg gjerne med å utforme en DM som selger – samt å optimalisere og støtte DM-kampanjen med smarte digitale løsninger om det er behov for det. Det handler jo tross alt om å få dine kunder til å respondere og kjøpe ditt produkt eller din tjeneste.                                                                                

Resultatet er viktigst, men reisen må være trygg

Naturlig nok er det resultatet på din kampanje som er viktigst. Når det er nevnt, må vi legge til at det også er viktig at du får en trygg og morsom reise igjennom hele produksjonen. DM-kampanjer kan være komplekse og det er mange fallgruver som kan ødelegge, forsure og gjøre din kampanje unødvendig kostbar.

Det er vår oppgave å passe på at alt går på skinner. Legger du dine DM-produksjoner til oss, vil våre produksjonsledere ta ansvar for at fremdriftsplaner og budsjetter overholdes, og vi gir deg det lille ekstra. Alltid. 


Ingen er best på alt

Vi tror det er bedre å være en spesialist enn å være generalist. Som spesialist på kreativ- og kostnadseffektiv produksjon og med en markedsledende leverandørpool så kan vi tilby deg lønnsomme grafiske løsninger.  

Til syvende og sist handler DM om testing, måling, respons og sluttresultatet. Derfor elsker vi å utvikle de beste løsningene for våre kunder – løsninger som leverer resultater og ROI. Alltid.
loader
MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV
VÅRT NETTVERK:
loader